28 September 2012

LEARNING AGREED!

Tulipa taas eilen tutustuttua läpikotaisin paikalliseen yöelämään, huh! Lähdimme porukalla paljon puhuttuun Oceanaan, paikallisessa viihdekeskuksessa sijaitsevaan klubiin. Ja voi taivahan vallat, ei kyllä edes valmis kauppatieteilijä olisi kyennyt laskemaan kuinka monta kerrosta tai tanssilattiaa moinen kompleksi piti sisällään! Tuhannet muutkin olivat katsoneet parhaaksi saapua saman katon alle, joten paikasta toiseen liikkuminen oli erittäin vaivalloista, joskin ratkiriemukasta; jokaiselle ovat varmasti tuttuja tekstiviestit kategoriaa "missä oot?", "vessa!??","2 krs!", "tuu tänne" ja "pysy siinä!", ja käytimmekin oikeastaan koko illan epätoivoiseen ja hektiseen toistemme perässä suunnistamiseen :D Päätanssilattia toi mieleeni lähinnä suuret reivitapahtumat, ihmismeri oli valtava ja loputon! Aamulla kyllä taas oivalsi tanssineensa, kun sai  paketoida varpaitaan laastariin, hieroa polviin superpaljon kylmägeeliä ja  kursia kenkiä takaisin käyttökelpoisiksi. Unohtamatta tietenkään huolellista nesteytystä. Siis mikä loistava päivä kouluasioiden hoitamiseen! ;)

Siinä sitten piristysreseptinä buranaa, kahvia ja kuivashampoota ja kohti yliopistoa. Ja vihdoinkin! Tämän päivän ohjelmassa oli ainoastaan tavata hra Course Manager ja saada opintoasiat kuntoon. Nyt on siis lopultakin tuo kirottu lappunen, Learning agreement valmis ja sen myötä ensi vuoden aikataulu paketissa. Vaikka tie oli pitkä ja kivinen, olen kyllä erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Saan täsmälleen tarvitsemani määrän opintopisteitä, mielenkiintoiset kurssit, enkä voi valittaa myöskään työtuntien määrästä: syksyllä koulutunteja kertyy ruhtinaalliset 10,5 tuntia viikossa, keväällä sitten rapiat päälle. Melkeimpä nolottaa... Mutta loppuvatpahan tekosyyt jatkuvalle kuntoilusta luistamiselle, ja kulttuuriin on rutkasti aikaa tutustua jatkossakin! ;)

Koulun jälkeen päätimme Luisin kanssa pyörähtää keskustan Zarassa tarkastamassa, että maailma pyörii edelleen radallaan. Ja niin se tuntuu tekevän, siitä puljusta kun ei meinaa päästä pois yhtikäs mitenkään, ei edes sitkeän harjoittelun jälkeen. No, aherrukseni kuitenkin palkittiin vihdoin, kun löysin tieni jo kahden kuukauden ajan metsästämäni takin luo. Olen mm. soitellut Southamptonin Zaraan huonolla ja epäselvällä englannillani niin tiheästi, että olisin varmasti pian saanut porttikiellon, jos takki ei olisi vihdoin tipahtanut nenäni eteen! Jotta ostopäätös ei olisi kuitenkaan ollut liian helppo, takkia oli tarjolla kahdessa värissä, ja siinä sitä sitten pähkäiltiin jalat puutuen otsa hiessä kahden yhtä täydellisen vaihtoehdon välillä. Kaikkihan tietävät, kuinka ihanaa on sovitella ja puljata untuvatakkeja angoraneuleiden päälle mukavan vilpoisassa ostoskeskuksessa ;) Päädyin lopulta vastoin intuitiotani navyyn, perustellen sen olevan khakia monikäyttöisempi ja ajattomampi. Tämän lisäksi tein tuttavuutta myös muutamiin muihin khakiunelmiin, joihin olen valitettavasti tänä syksynä repsahtanut burgundin lisäksi. Syksyisiä neuleita unohtamatta. Nämä jäivät kuitenkin sydäntäriipivästi rekkeihin killumaan, rankkaa tämä köyhän opiskelijan elämä! 

Mutta TÄNÄÄN, lupaan ja vannon, kautta kiven ja kannon, on koti-ilta! Kollarit jalkaan, enkä varmana hivuttaudu keittiötä kauemmas omasta ihanasta pikkuhuoneestani. Jee :)


    







PS. Tiedättekö sen säännön, että jos vaatteesta näkee unta, sen saa palata hakemaan? 




No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS