08 September 2012

WEARY FRIDAY

Huh, olipa päivä!

Heitin kaverini viime yönä Helsinki-Vantaalle, joten pääsin pujahtamaan peiton alle vasta kuuden aikoihin aamun jo koittaessa. Siinä menikin sitten nukkuessa pitkälle iltapäivään, enkä ehtinyt sen suurempia puuhailla. Koko päivän olin kuin puulla päähän lyöty, eikä mistään oikein tullut mitään. Lopulta oli pakko ryhdistäytyä, ja pakkasin lopulta kimpsuni ja kampsuni ja suuntasin kohti Heinolaa isäni luo. Meillä on huomenna luvassa puutarhakekkerit, harmi että on luvattu niin koleaa keliä. No, aion penkoa untuvatakkini jo talviteloilta iltaviileän varalle!

Ilta sujui kuitenkin ihan kivasti hyvässä seurassa :) Hyvä ystäväni jo kahdenkymmenen vuoden takaa taikoi silmiini jälleen kerran ihanat räpsyttimet, ja saivatpa nenänikin mustapäät kyytiä illan käsittelyssä! Jostain kumman syystä, aina tämän viehättävän kosmetologineidin tavattuani syynään naamaani kahta kauheammin peilistä.. Joka kerta tehtävää löytyisi lisää ja lisää, ultraäänikasvohoidosta kulmien värjäämiseen! Kaiken lisäksi seura on niin mieluista, että hoitoja voisi varata ihan pelkästään senkin takia ;) 

Oon jo jonkin aikaa miettinyt omien kuvien lisäämistä blogiini. Tänään tulin siihen tulokseen, että ei siitä kai haittaakaan voi olla. Netistä otetut kuvat tuntuvat niin persoonattomilta, ja tuntuu etten saa niillä paljoakaan ilmaistua. Jatkossa siis varmaankin luvassa enemmän itse ottamiani kuvia, myös itsestäni, kunhan ujoudestani pääsen!

Nyt untenmaille, huomisia juhlia odotellessa :)

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS