12 September 2012

4 DAYS

Olipas kertakaikkisen kiva päivä! 

Tämä viimeinen viikko Suomessa kyllä tuntuu kuluvan hurjan nopeasti. Niin paljon asioita pitäisi mahduttaa lyhyeen aikaan, että koko viikko tuntuu lähinnä mahdottomalta palapeliltä, jonka palaset eivät millään meinaa loksahdella paikoilleen! On toki mukavaa, että puuhaa riittää ja matka lähestyy nopeasti, mutta harmittaa, että paljon tärkeitä juttuja jää tekemättä ajan puutteen takia. Lentoni lähtee siis lauantaina aikaisin aamulla ja lähden Helsinkiin jo perjantaina. Käytännössä lähtöön on siis enää kaksi kokonaista päivää! Nyt yritän nauttia ajasta täysin siemauksin ja imeä läheisistäni ja rakkaistani energiaa matkaevääksi Englantiin. 

Päivä kului aika rennoissa merkeissä. Ponkaisin tahtomattani pystyyn jo yhdeksän aikaan aamulla, joten päätin käyttää ylimääräisen ajan hyödyksi ja lähdin ulos reippailemaan. Lahdessa oli tänään mielettömän kaunis ilma, lämpöäkin lähemmäs +20! Täydellistä siis tehokkaalle kävelylenkille :) Kotiin palattuani laittauduin kaupunkikuntoon kera kahden viehättävän valkean seuraneidin, toisesta moisesta sain napattua kuvamateriaaliakin. Kaupungilta nappasin mukaani ihanaisen neiti E:n, jonka kanssa suuntasimme satamaan mielestäni Lahden viehättävimpään kahvilaan, Karirantaan. Se on paikkana harvinaisen hurmaava ja tunnelma on aina leppoisa, ja sisään astuessa koko pää täyttyy siitä jumalaisesta tuoksusta! Niitä juustosarvia ja korvapuusteja ei vaan yksinkertaisesti voi vastustaa, varsinkaan kaltaiseni ruokarakas... Eli sieltä poistuttiin sitten kyllä masut täynnä :) Tämä ei tietenkään riittänyt, vaan E:n kouluun heitettyäni suuntasin jo seuraavaan kahvitukseen keskustaan. Vaikka aikataulu oli tänäänkin tiukka, on kyllä ihanaa viettää aikaa ystävien kanssa ennen lähtöä. Siinä sitten neljän tytön porukalla vaihdettiin päivän polttavimmat uutiset ja sovittiin vielä uusista viime hetken treffeistä - toivottavasti saan ne pakkausprojektini ohella mahdutettua johonkin väliin! Kiitos kuitenkin näistäkin hetkistä mitä sain tänään viettää, tulee ikävä.


                       


Huomenna pitäisi hoitaa kuntoon vakuutusasiat, lääkereseptit, ajella mummolaan ja takaisin ja ryhtyä tositoimiin pakkaamisen kanssa. Tekemistä siis riittää! Nyt simmut kiinni :)
No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS