13 September 2012

3 DAYS

Lähtölaskenta on tosiaan alkanut!

Päivä hurahti yhtä nopeasti kuin edellinenkin. Aamu alkoi ehkä elämäni huvittavimmalla lääkärikäynnillä, kun olin varannut ajan saadakseni tarvitsemiani reseptejä tulevaa reissua varten. Lääkärisetä kysyi mikä vaivaa, mihin vastasin ojentamalla ystävällisesti laatimani kauppalistan mittaisen luettelon haluamistani resepteistä. Tämä kohotteli kulmiaan, kun yritin juurta jaksain selittää, että vaivaa ei ole nyt, mutta kyllä se varmasti tulee, joten tarvitsisin pyytämäni lääkkeet. Lopulta sinnikkyys palkittiin ja sain kuin sainkin pienimuotoisen kotiapteekin matkalaukkuni täytteeksi. Enhän voi tietää Southamptonin terveydenhuollosta/sen toimivuudesta! Kaikenlisäksi mielestäni on aina ollut turhaa jonottaa lääkäriin vain saadakseen reseptin vaivaan, jonka itse osaa jo diagnosoida. Hoidin kaikki siis kerralla kuntoon!

Lääkäristä taas tien päälle, ja eikun mummolaan! Sieltä sain taas mukaani niin paljon rakkautta ja ajattelemisen aihetta, että ihme jos hymy hyytyy tällä viikolla ollenkaan. Isovanhempani ovat olleet naimisissa reilut viisikymmentä vuotta, enkä voi muuta kuin ihailla sitä vilpitöntä välittämistä, kunnioitusta, ja huolenpitoa, mitä heillä edelleen riittää. Harva suhde on edes alkaessaan niin eheä, puhumattakaan siitä, että se on sitä kymmenien vuosien päästä. Siinä meille nuorille tavoitetta! Lisäksi, aina mummolassa käydessäni havahdun siihen molemminpuoliseen hyvään oloon mitä tapaamisesta saa, ja murehdin, etten Vaasastakaan ehdi niin kauas kovinkaan usein. Onneksi mummoni on kuitenkin ahkeran harjoittelun jälkeen kova kirjoittamaan tekstiviestejä ;) 

Illalla aloitin pakkailun, eikä sille tunnu tulevan loppua. Tiedän tavallaan mitä haluan mukaan, mutta pakkaustekniikka on vielä pahasti hukassa. Miten pakata järkevästi miljoona korua ja kosmetiikkapulloa ilman, että vaatteet uivat kuorintavoiteissa tai matkalaukku näyttää pommin turmelemalta? Paras jatkaa harjoittelua huomenna uusilla voimilla. Nyt koirat kainaloon ja unta!


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS