15 June 2013

ARKEA

Huhhuh! Ootin Suomeen paluussa sitä, että on kesä eikä kiire mihinkään mut näemmä koko kiireettömän elämän käsite on yhtä suurta puutaheinää: Täällä mä juoksen pää kolmantena jalkana aamusta iltaan, vaikken muka saa mitään erityistä aikaiseksi. Oon siis nyt kolmatta viikkoa duunissa Dressmannilla, missä aiempinakin kesinä oon pyörinyt kesävaikuttajana. Vähän suunnitelmien muututtua sain onneksi taas paikan ja oon aivan äärettömän onnellinen siitä siististä työjengistä mihin kesäksi päädyin: töissä on oikeesti hauskaa :) 

Töiden lisäksi ohjelmassa on kirppispöytää, pientä kipeilyä ja tietty juhannussuunnitelmia. Onkohan kaikilla muilla jo selvät sävelet? Musta tuntuu, että juhannus ja uusivuosi on ne juhlat minkä suunnittelussa (tai siis ei-suunnittelussa) tulee säädettyä vuosittain ylivoimaisesti eniten.

Parin päivän takaista työasua, vähän flower poweria peliin taas:

5 comments:

  1. Hei Essi! Sulla on tosi kiva blogi ja aivan ihanat asukuvat, ja pari postausta kateltuani halusin liittya lukijaksi, mutta kappas vain, eiko sita pysty muulla tavoin kuin bloglovin'in kautta tilaamaan (en itse kayta sita)?? Vai jaiko bloggerin "liity tahan sivustoon"- nappula yksinkertaisesti multa huomaamatta :O Jos sita ei sulla viela oo tuolla oikeessa sivupalkissa niin kannattaa lisata, ma (ja luultavasti moni muu joka ei bloglovin'ia kayta mutta haluaa seurata sun blogiasi) olisin toosi happy! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos aivan ihanasta kommentista! Mä olen asiaa tutkaillut, mutta jäi joskus ihan vaiheeseen kun en saanut sitä sitten kerrasta aikaiseksi. Bloggeria käyttävät pystyvät ainakin kai lisäämään blogin lukulistaansa, mutta tuo vaihtoehto oli jäänyt multa kokonaan huomaamatta. Ryhdyn heti toimiin asian korjaamiseksi, suurkiitos! Mahtavaa kuulla, että blogi miellyttää :)

      Delete
    2. Noin, nyt on seurausnappulat sivun laidassa! :)

      Delete
  2. mitä kirppistä käytät? Olisi mukavaa käydä katsastamassa myymäsi tuotteet! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lahden Lanttilaa! Huomenna on tulossa postausta pöytänumeroa ja pieniä varoituksensanoja pöydän sisällöstä heh :)

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS