01 September 2012

BURGUNDY X 3

Heippa hei ja kivaa perjantai-iltaa :)

Nyt on vihdoin muutto hoidettu ja viimeisetkin villakoirafarmit hätistelty meidän nurkista! Kiirehän meille taas tuli  ja tovi meni ennenkö keksittiin että se kämppä tyhjenee vain raa´alla toiminnalla. No, ehkä tätä muuttamisen taitoa tässä elämän varrella ehtii vielä harjoitella.Toivottavasti ei kuitenkaan liikaa. Olen raapustellut tähän astisissa postauksissani lähinnä ajatuksia tulevasta vaihdosta ja sisältö on ollut jopa omasta mielestäni pitkäveteistä luettavaa. Vuorossa on ryhtiliike, sillä nyt luvassa hiukan pukeutumisasiaa!

Syyskausi tekee palavasti tuloaan. Ostoskasseihin päätyykin makeiden pastellien sijasta syksyn syviä, murrettuja sävyjä, kuten khakinvihreää, sinapinkeltaista ja konjakkia. Samalla ainakin omassa vaatekaapissani perinteiset musta, valkea ja tummansininen puolustavat sinnikkäästi paikkaansa. Uuden väripaletin hurmoksessa eksyin kuitenkin hetkeksi oman mukavuusalueeni ulkopuolelle ja mukaani tarttui luumun-/ viininpunainen biker-takki Lontoon New Lookista. Ja hups, olen hurahtanut moiseen takkiin ja koko väriin totaalisesti. Kaikkialla onkin yhtäkkiä IHANAA VIININPUNAISTA! Tästä (ja koulusta ja Lontoosta ja syksystä) inspiroituneena sommittelin muutaman asukokonaisuuden käyttäen viininpunaista ihan perusperus vaatteiden kaverina. Mielestäni tällaisten uusien juttujen kanssa less is more, pyrin seteissä helppoon toteutukseen ja yritin käyttää paljon samoja vaatteita kuitenkin erilaisissa kokonaisuuksissa. Sellaisia mitä omasta kaapista jopa löytyy :)


Back 2 School

Tässä ehkä lempparikokonaisuuteni näistä! Takki ja hiuspanta antavat kivan mausteen muuten tosi pelkistettyyn kokonaisuuteen ja asu on sopivan rento, mutta silti tyttömäisen sievä :) Täydellinen kouluvaate siis!

Sniff out your welliesPerusideana pitkälti sama tuttu ja turvallinen farkut&paita yhdistelmä, mutta setin ehdoton ja vastustamaton vetonaula on nuo Hunterin söpöläiset. Nehän saattaa vaikka joutua hankkimaan, briteissähän sataa paljon, eikö? Sama biker-takki riittää tässäkin kokonaisuudessa väripilkuksi :)
Wanna get smarter?

Viimeisenä kokonaisuuksista kaikista smartein ja naisellisin, hame saattaisi vaatia totuttelua! Jos kaipaa vähän rennompaa lookia, yhdistäisin itse nilkkureihin jotkin sievät palmikko-polvisukat ja lisäisin kaulaan muhkean tuubikaulurin, jottei kokonaisuudesta jäisi "liian bisnes".

Siinä kaikki tältä illalta, vähän kevyempi aihe tällä kertaa! V lähtee matkalleen ylihuomenna, varaudun vuodattamaan krokotiilinkyyneleeni tänne blogiin. Nyt villasukat jalkaan ja leffan pariin :)

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS