27 August 2012

MOVING OUT

Jep, taas ollaan maanantaissa ja tulevan viikon projektit lähestyy uhkaavasti! Viikonloppuun kyllä mahtui paljon kivaa, kun meillä molemmilla loppui työt keskiviikkona ja tarkoitus oli viettää tavallaan yhteinen pidennetty lomaviikonloppu ennen pakkaus- ja muuttohommien aloittamista. By the way, kutsuttakoon poikaystävääni vaikka V:ksi,  lienee aika käytetty tapa :) Perjantaina ajeltiin siis illanviettoon Helsinkiin. Ilta alkoi maistelemalla sushia, mistä suunnattiin Helsingin jäähallille kannustamaan suomen Susijengi ottamaan voitto Belgiasta lukemin 97-60, huikeaa! Koripalloa on tullut seurattua V:n kautta koko ajan enemmän ja enemmän ja olen kyllä hurmaantunut lajista (ja sen pelaajista, sinkkunaiset sinne matseihin vaan istumaan!) ;) Lauantai ja sunnuntai kului rauhallisissa merkeissä V:n vanhempien luona rentoutuen ja liiankin hyvin syöden. Siellä kyllä viihtyy aina, pääsee pois täältä Tampereen ytimestä vähän idyllisempään ja kauniimpaan ympäristöön!

Nyt on kuitenkin aika palata maan pinnalle. V:n lähtöön on viikko, johon täytyisi mahdottaa muutto siivouksineen, pakkaus ja parisuhdepalaveri. Tässä ainakin tärkeimmät, mainittu järjestyksessä helpoimmasta vaikeimpaan! Muutin opiskelukaupungistani Vaasasta Tampereelle yhteiseen "poikamiesboksiimme" koulun loppuessa jo huhtikuussa, eikä isompaa kämppää ollut mitään järkeä hankkia, kun vaihtovuosi oli jo tiedossa. Muutettavana on siksi vain vajaa 30-neliöinen, kahden kenkäholistin yhteisvoimin luoma kaaos! Tavaraa on paljon, mutta niin pienessä tilassa että eihän tässä voi mennä kovin kauaa? Projektia ei kuitenkaan helpota se, että harjoitamme molemmat ahkerasti tätä "kyllä huomenna ehtii"-strategiaa. Toinen hyvä tekosyy on "hyvin suunniteltu on puoliksi tehty". Viimeksi kyseiset viisaudet johtivat siihen, että lähes tuplasti tämän boksin kokoinen Vaasan yksiöni pakattiin/purettiin/muutettiin, koko helahoito, yhdessä aamupäivässä. Voin kertoa, että se siitä järjestelmällisestä pakkaamisesta! Yritän nyt kovasti olla tomerana neuvomassa miten tästä selvittäisiin mallikkaammin, mutta pakko tunnustaa; onhan sohvalla makaaminen kivempaa kun muuttaminen! Varsinkin kun yhteistä aikaa koti-Suomessa on enää viikko :)

Ainakin V:n pakkailut hoituu toivottavasti tässä muuton lomassa, omat on edessä sitten parin viikon päästä. Sitten vielä se pahuksen palaveri. Kuulostaa naurettavalta, mutta tuntuu, että sellaiselle olisi tarve. Ei tässä olla mitään hätää kärsimässä, mutta muiden käytännön juttujen tavoin olis mun mielestä tärkeää puhua vähän siitä mitä molemmat tulevalta vuodelta odottaa. Kuinka usein nähdään, missä, milloin, miten pidetään yhteyttä jne. Vaikka yleensä voidaan puhua ihan mistä tahansa, on näiden asioiden esille ottaminen tuntunut hankalalta kai molemmille. Itsekin oon vaan lykännyt koko asian ajattelua, mutta nyt on lähtö niin lähellä että kissa olisi pakko nostaa pöydälle. No, we will see. Toivottavasti ei olla tässä yhtä saamattomia kun muuttohommissa! 

Siinä ripaus tämän illan ajatuksia. Ja huom, Susijengi kamppailee tällä hetkellä Sveitsiä vastaan, peukkuja ja varpaita pystyyn! :)

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS