26 January 2013

BARGAIN: STEPPED TANK

Tapettuani muutamat rotat ja omat jalkani niin pahasti torstain tanssahteluissa, perjantain bile-outfit piti rakentaa lähinnä mukavuuden ja maalaisjärjen kriteereitä noudatellen. 

Asu sai alkunsa siitä, että missään muissa kengissä en enää edes pääse eteenpäin, kun tennareissa. Conssit saivat sitten lopulta seurakseen äskettäin ostamani epäsymmetrisen tanktopin, missä takahelma on aika ronskisti porrastettu. Olin ajatellut topin lähinnä aluspaidaksi tuomaan maustetta muuten tavallisiin asukokonaisuuksiin, mutta maailmanloppua lupailevan vaatekriisin kynsissä se päätyikin  bilemekoksi. Lopputulos ei ehkä ole sitä perinteisintä essiä, mutta tunsin oloni kotoisaksi ja mikä tärkeintä, rennoksi! Tyttömäisillä asusteilla sai vähän tasapainoa muuten aika särmikkääseen kokonaisuuteen.

Vain tulevaisuus näyttää millaiseen käyttöön hankintani yltää. Nahkalegginsit, porrastettu toppi ja joku rempseä löysä päällyspaita ei voi olla huono valinta. Jos olen riittävän rohkea, lisään vielä korkeat korot. Saa nähdä ;)

Topilla oli hintaa peräti 2 puntaa (Primark, ylläri...), legginsejäkään ei ollut hinnalla pilattu ja vyön olen saanut joskus aikoja sitten kaupanpäällisenä jonkun rätin kanssa. Väitän, että päästä varpaisiin lukuunottamatta consseja asukokonaisuus on irronnut alle kahdella kympillä! 





No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS