20 January 2013

ONE TEE, MANY LOOKS

Tyylini on täällä merten takana jotenkin saanut ripauksen uutta maustetta. Se ei ehkä ole realisoitunut vielä vaatekaappiin saakka, mutta ihan selvästi inspiroidun entistä edgemmistä jutuista. Oma vaatevalikoima ei miellytä enää ei sitten ensinkään ja aiemmin niin turvalliset, ajattomat valinnat tuntuvat tylsiltä. Vaatekriisejä on yhden sijasta seitsemän viikossa. Tuntuu, että jotain uutta tuulta tähän nyt tarvitaan. Ja vikkelään, ennen kuin tää mun polkkatukkakin on revitty päästä.

Aloin sitten inspiraatiota ammentaakseni väsäilemään kollaaseja, kun postilaatikkoon tupsahti pilkkahintainen harmaa tee! Se on perinteisen plain, kylläkin pyöreillä niiteillä koristelluin hihoin, mutta suurimmassa osassa asuja hihathan jää kuitenkin jakun tai takin alle piiloon. Kelpohankinta siis. Kokonaisuuksia pyöritellessäni oivalsin, kuinka paljon nainen tarvitsee niinkin yksinkertaista keksintöä kun teepaitaa. Tämä oli varmaan ensimmäiseni, go Essi!

Ripauttelin kokonaisuuksiin vaivihkaa jo osittain menneen sesongin, mutta myös tulevan kauden must-hankintoja. Printtikuosia, niittitohvelia, nahkavaatteita ja maksihametta siis ÄKKIÄ TÄNNE!

P.S. Tämä Polyvore on maailman paras konsti keksiä uusia käyttötapoja kaapista löytyville rytkyille. Ja luoda uusia ihanpakkosaada-suunnitelmia, mitä ei ole varaa toteuttaa.



Grey Tee #3


Grey Tee #2


Grey Tee #1


Grey Tee #4


2 comments:

  1. Kauheen kivoja kollaaseja :) ja kiitti polyvore-vinkistä, oon täysin koukussa!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Vielä kiität, mutta oottelepa vähän aikaa ja katso mitä lompakko sanoo... ;)

    ReplyDelete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS