21 January 2013

STORMY WEEKEND

Juuri kun pääsin kehumasta kaunista kevätsäätä Southamptoniin pöllähti viikonloppuna jonkin ties minkä paineen saattelemana HIRMUMYRSKY. Ajatelkaa nyt, kaksi astetta pakkasta ja viisi senttiä lunta (päivän ajan), on sitä huonompiakin syitä perua oppitunnit ja sulkea kirjastot! Puistot tulvivat lapsia ja lapsenmielisiä tekemässä lumiukkoja sellaisesta kuraisesta ohuesta ensilumesta ja innokkaimmat vaihtarit viettivät päivänsä lumisotien. Samalla kuitenkin pukeutumistietoisuudestaan surullisenkuuluisat brittineidit ulkoiluttivat ylpeinä Hollisterin minishortsejaan. Kyllä, kaikki on nyt nähty. Minä ja Paula vedimme verhot visusti kiinni ja olimme tylsiä suomalaisia. Se kolmen viikon Suomessa viettämäni tarvi riitti. 

Kuten kuvista näkyy ilma on jo seljennyt ja yhteiskunta alkaa palata uomiinsa. Silti juoksin tänään koululle hiki hatussa vain kuullakseni, että tuntia on lykätty sääsyistä. Kerran saadun lumisateen kunniaksi näitä vaarallisia sääolosuhteita voi varmaan käyttää tekosyynä vielä toukokuussa. Omasta puolestani saisi tulla muutama pyry lisää, alkaa kouluhommat kasaantua siihen malliin, ettei pari vapaapäivää olisi pahitteeksi.

Siinä ne nyt on, parempi myöhään kun ei milloinkaan: burgundit pöksyt, ei pinkit kuten kuvissa näyttää! Tiukat ja tsäpäkät kun sukkahousut konsanaan, ei kyykkyyn uskalla mennä ettei nappi poksahda, mutta väliäkös sillä ;) Selailtuani vanhoja postauksia asetin itselleni pikkuisen ehdon. Edes pari asua jooko ilman leokuosia tai tuota maailmanpelastaja-jakkua.




No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS