03 January 2013

THURSDAY

Ystävistä, hyvästä jäälatesta ja kaupungilla pyörimisestä oli tämä torstai tehty. Kiertelin pikaisesti Lahden alennusmynnit, mutta mukaan ei tarttunut mitään. Tuntuu, että inspiraatio on nyt pahemman kerran hukassa, eikä mikään näytä kivalta. Varsinkaan mikään, mitä oikeasti tarvisin. Toisaalta onneksi: lähden takaisin Southamptoniin ensi maanantaina, eikä tavaroissa ole tilaa postimerkillekään. 

On kiva päästä kotiin ja omaan arkeen takaisin. Omalle vaatekaapille, ei enää matkalaukussa elämistä. Tosin joudun luopumaan tiskikoneesta ja tottumaan taas niihin maailman rumimpiin verhoihin ja kämppiksen soittamaan hevimetalliin. Ja pesemään pyykkiä ehkä kerran kuussa, pyykkitupaan kun on niin pitkä matka, että joutuu ihan käyttämään hissiä. Ei mitään mun lempparia...

Ensi kevät on niin auki, etten tiedä milloin palaan taas Suomeen. En edes tiedä missä maassa asun kesän. Suunnittelu on ollut tähän asti tuloksetonta, tässä on niin monta liikkuvaa osasta vielä. No, kuten uudenvuoden postauksessa kehotin muitakin;  yritän nyt nauttia epätietoisuudesta ;) 




No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS