04 January 2013

WHITE DREAMING

Kaunis koti. Sellaisen mä haluan. Nyt kun asun kokolattiamatolla varustetussa luukussa, minkä vessa muistuttaa muovipäällysteistä hullujenhuonetta, voin vain haaveilla sellaisesta. Mutta sitäkin hartaammin! 

Oikeastaan. Mun unelmakoti, tai lähinnä makkari, ei olekaan kovin kaukana hullujenhuoneesta tällä hetkellä johtuen värimieltymyksistäni. Siis valoa tunnelin päässä! Rakastan valkoista, raikasta ja neutraalia. Ja valoa. Suppeasta väripaletista saa paljon irti käyttämällä monipuolisia materiaaleja ja kauniita yksityiskohtia. Myös ripaus vanhaa on ehdottomasti mieleeni. 

Vaaleat kokonaisuudet näyttää silmään houkuttelevilta ja harmonisilta. Ne oikein kutsuu nukkumaan, pöllähtämään pehmeiden untuvaisten tyynyvuorten väliin rankan työpäivän (tai viikonlopun, hah) jälkeen. Ja heräämään aamulla kirkkaaseen luonnon valoon. Lintujen laulu olisi jo liikaa pyydetty, kun nääkin unelmat todellisuudessa on varmaan koirien kuratassuja valkeilla matoilla, itseruskettavaa tyynyliinoissa ja viikon ruoanmuruja yöpöydällä. Ja päästäkseni edes tähän tarvitsen hiukan enemmän kuin kymmenen neliötä tilaa. Aina kuitenkin saa haaveilla. 

Hyvää yötä :)

http://www.florencefinds.com/tag/white-bedroom/
www.dreamywhites.blogspot.com

http://www.abeachcottage.com/2010/07/a-beach-cottage-bedroom-vintage-decorating-with-aqua.html 
http://www.florencefinds.com/tag/white-bedroom/
http://verdigrisvie.blogspot.fi/2010/11/world-of-white.html

http://sbeadle.blogspot.fi/2010_12_05_archive.html

2 comments:

  1. Tosi ihanan oloinen blogi!Tässä sulle pieni haaste :)

    http://bittenbyfashion.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos paljon! En olekaan vielä ryhtynyt noihin kyselujuttuihin, kiitos haasteesta ja katsotaan milloin uskaltaudun vastailemaan ;)

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS