19 June 2013

(JUHANNUS)FESTARI MUST HAVES

festival must haves
1. ASOS Flower headband klik 2. Hell Yeah Print vest klik 3. Converse (mistä vaan) 4. Ray Ban Aviators klik 5.Bracelets klik ja klik 6. High waisted shorts klik 7. Fringe crossbody klik 8. OFF vaikka kuulkaa robbarista 9. Vanha kunnon Raineri

Nyt kun kaikkien isänmaalleen uskollisten on taas aika kokoontua sankoin joukoin rellestämään lääniensä ytimiin, otin tuossa pakkaillessani pienen katsauksen kesäiseen festarivaatetukseen. Karjalapahvit päässä kulkevien sekaan ei varmaankaan missään sifonkimekossa kannata sukeltaa ja popoilla pitäis jaksaa reivata, mutta kuitenkin sitä juhannuksen taikaa pitäisi jollain loihtia: converset - shortsit - rento printtipaita yhdistelmä saa luvan toimia,  pitsi- ja kukkaseppeleyksityiskohdat tuovat vähän naisellista maustetta kokonaisuuteen! 

Vähän veikkaan, että tästä jo legendaksi muodostuneesta himosjuhannuksesta tulee mun valkoisten conssien viimeinen matka - olkoon se ikimuistoinen. Ja älkää unohtako offia ja sadetakkia (vaikkei tietenkään sada)! 

Mä treffaan Kaija Koon perjantaina ja Ruudolfin lauantaina, mikään ei siis voi mennä pieleen. Yöpyminen autossa, toimiikohan siellä suoristusrauta?

IKIMUISTOISTA JUHANNUSTA kaikille teille, viisaasti vesillä ja tehkää taikoja! 

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS