04 June 2013

ONNEA YLIOPPINEILLE

Onnea kaikille valmistuneille! Kun miettii aikaa taaksepäin, se on kyllä elämän parasta aikaa (vaikka toki koen eläväni sitä vieläkin ;). Kaikilla on varmasti mielessä tulevaisuus, osalla uhkaavasti lähestyvät pääsykokeet ja lopuilla vielä kokonaan auki mitä elämältään tahtoo. Jos jonkin viisaan kliseisen neuvon voin sanoa, niin se on tämä: 

Nauti hetkestä.

Kaikki epävarmuus tulevasta, mikä tuntuu ressaavalta, voi osaltaan antaa sulle siivet. Se on vapautta, mistä kannattaa oppia nauttimaan. Mulla meni siihen aika kauan ja harjoittelen vieläkin. Nyt mietin, miten erilailla tota aikaa olis voinut elää. Tietty nautin elämästä, valmistuminen oli hienoa: omissa juhlissani nukahdin kuitenkin lohivoileipä suuhun istualteen, mielessä varmaankin pian lähestyvät pääsykokeet. Se siitä, nyt hymyilyttää. 

Näin lauantaina niin paljon kauniita ja komeita nuoria, keillä paljon jää taakse mutta vielä enemmän on edessä. Tsemppiä kaikille tuleviin koitoksiin, hammasta purren tuulta päin!

Tarkoitus oli ottaa kamera mukaan ja ikuistaa ihanien juhlien fiiliksiä, mutta tietty se sitten unohtui kotiin. Asukokonaisuutta kuitenkin tässä.







No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS