04 June 2013

SILTASAARI & HAPPY SUNDAY

Lauantaina tosiaan kestiteltiin Heinolassa pidemmän kaavan mukaan, menossa mukana vanhat tutut sieltä suunnilta ja mm. Suomen kansan lahja, Tauski. Täytyy tunnustaa, että oli aivan mahti-ilta, tuli kaikista karmeimmat hitit tanssittua ja skumppaa kilisteltyä valmistuneiden kunniaksi oikein pohjanmaan kautta. Kiitos!

Sunnuntaina sitten astetta väsyneemmissä tunnelmissa treffattiin velipuoli Teemun kanssa ja hengailtiin ympäri Heinolaa, melkein vois sanoa kylillä, kylpylän rannasta Siltasareen samalla metsästellen edellisen illan ja yön aikana hukkuneita tavaroita (mä en huom hukannut mitään!!). Päivä oli mitä kaunein, ja kyllä kelpasi rannalla makoilla, kun kerrankin ei ollut kiire minnekään. Siinä ruodittiin kuluneen vuoden juonenkäänteitä ja ihmeteltiin elämää.

Haluaisin vinkata teille Heinolassa kunnostetusta Siltasaaresta, mikä sijaitsee siinä siltojen kupeessa. Paikka on niin kaunis ja idyllinen, että ehdoton unelmapaikka häille/valmistujaisille/mille tahansa kekkereille. Pihapiiri lampineen ja huvimajoineen on laitettu niin kauniiksi, että tekee mieli mennä ihan vaan aikaa viettämään vaikkei kahvihammasta kolottaisikaan. Siellä me veljen kanssa sitten roikuskeltiin noissa riippukeinuissa väsymystä potien ja varmastikin pahennusta aiheuttaen. Kevyt järvituuli viilensi ja hiljaisuus soi korvissa. Mahtava päivä. 

Suosittelen siis piipahtamaan Siltasaaressa, tuollaisia paikkoja on harvassa! 







No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS