24 April 2013

EMPLOYEE ENGAGEMENT VS. +18 °C

Siinäpä pulma. Aurinko porottaa täydeltä taivaalta, hameenhelmat hulmuaa ja herkulliset gelatot tuoksuu nenään, kevät todellakin on täällä! Nyt kun koulupäivät alkaa olla laskettavissa kahden käden sormilla tuntuu, että aivot lähti jo etuajassa kesälaitumille. Äsken heräsin tässä kirjastossa syvästä unesta varmaankin kuola valuen tiiviisti päättötyötään puurtavien brittien keskeltä. Onneksi täällä on sellaiset lukukopit, jospa kukaan ei huomannut. 

Vikaan puristukseen mahtuu ranskan ja rahoituksen tentit, muotikurssin päättötyö, kansainvälisen johtamisen riskianalyysi-presentaatio ja työpsykologian essee työsitouttamisesta (en tiedä onko se suomeksi noin), voi veljet mitä sanahirviöitä.  Tällä hetkellä työn alla tuo viimeisin ja kamalin. Kaikilla tuntuu olevan meneillään nyt suurimmat pinnistykset, tsemppiä joka ikiselle!

Ennen kuin siirryn niihin hulmuaviin helmoihin, tässä tarjolla vielä semisti vaatimattomampaa asua :) Tuo Primarkista jokin aika sitten löytynyt porrastettu toppi istui hauskasti neuleen alle ja toi ripauksen uutta perus farkku-neule-tyyliin!






8 comments:

  1. Ihanasti tuo huivi sulla päässä! :) Mulla on saman tyyppinen pieni ja kapea leopardihuivi ja oon miettinyt kans sen pitämistä tuolleen päässä, sopii sulle ainakin tosi hyvin. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooh kannattaa tosiaan kokeilla, huonoina hiuspäivinä ihan maailmanpelastus ja niin helppo kiepauttaa! Käytän ton huivin kaverina aina isoa nutturavalkkia, varmaankin postausta luvassa aiheen tiimoilta piakkoin. Suosittelen :)

      Delete
  2. Vitsit, osaispa itse tehdä tommosen kivan huivisöhellyksen päähän!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Usko tai älä se on tositosi helppo, teen varmaankin postausta pian! Juju on oikeanlaisessa huivissa, mäkään en onnistu kun tolla yhdellä :) Eli yritystä vaan kyllä se sieltä syntyy!

      Delete
    2. Hmm, se on varmaankin sitten se huivi... Oikean metsästys edessä :)

      Delete
    3. Usko pois, se on se! Mullakin on joku uusi väri hakusessa, vinkkailen jos löydän :)

      Delete
  3. Voitko vinkata sitten että millainen huivi tuohon olisi paras? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sellainen pitkän ja ohuenmallinen (neliömäisen ja paksun sijaan), tätimäinen sifonkimeininki. Mitä ohuempi, sitä helpompi tuo rusetti on muotoilla, eikä päähän tule mitään turbaanin näköistä könttiä. Niitä on tosiaan melkein mahdoton löytää, aion varmaan Suomeen päästessäni perustaa pienen ompelukerhon ja askarrella itse muutaman jostain jämäkankaista.

      Katsastin nellyn huivivalikoiman ja ihan nyt vaan antaakseni esimerkin, tämä niiden kaikkien joukosta voisi malliltaan olla lähellä sopivaa: http://nelly.com/uk/womens-fashion/accessories/accessories-miscellaneous/rutcircle-540/price-neon-scarf-540689-76/

      Tietenkin vaikea sano kun ei pääse hypistelemään, mutta toivottamasti tämä auttoi edes vähän! Ohutta ja kepeää kangasta, kyllin pitkä ja kapea on avainsanat! :)

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS