02 February 2014

SUNNY SATURDAY

Eka viikonloppu ihan virallisena Berliiniläisenä on takana nyt kun en oo enää koditon ja kävin jopa rekisteröitymässä! Ja äidille varoituksen sananen - mä alan todella tykätä tästä kaupungista. 

Kunhan keräilin itseni suht vauhdikkaan perjantain jälkeen, tavattiin Adrianan kanssa Alexanderplatzilla. Se on ihana tyttö, mä rakastan espanjalaisia. Se hersyvä elämänasenne saa mut aina nauramaan! Me aloitettiin Adrin kanssa Zalandolla samana päivänä, mutta tavattiin vasta vähän myöhemmin. Silti nyt jo tuntuu, että oltais tunnettu kauemmin. Ihanaa.

Alexilta lähdettiin suunnitelman mukaisesti explooraamaan lauantaikiireessään sykkivää Berliiniä. Tosin, Branderburgin torin sijaan eksyttiin tutkimaan lähinnä kauppatarjontaa, koska aurinko olikin jo laskenut… No, täytyyhän shoppailukulttuuriinkin tutustua. Ihan duuninkin puolesta, eikö? Vähän omatunto kolkuttaa. Onneks viikonloppuja on kuitenkin vielä lukuisia jäljellä eikä noi nähtävyydet mihinkään karkaa ;) 

Illan päätteeksi, eli sitten kun meidät heitettiin Mangosta ulos, masu kurni ja kovaa, joten googlattiin äkkiä (thank god for 3G!) reitti paljon kehuttuun sushipaikkaan, Zazaan. Osoite on Kastanienallee 12, Prenzlauer Berg, jos ikinä eksytte Berliiniin. Ruoka oli IHAN TAIVAALLISEN HYVÄÄ. Varmaan ekaa kertaa mekin kaksi oltiin hetki hiljaa. Niin hyvää se oli.  

Mitäs sanotte noista kakkoskuvan bodyista? Kesän ehdoton festarilemppari, niin me suunniteltiin.


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS