03 February 2014

ESSI + PARI KG

Ihan kiva juttu on se, että mä taidan olla ryhdistäytynyt tän blogin suhteen. Vähemmän kiva juttu on se, että ilmeisesti jokainen uusi postauksen itunenkin kytkeytyy ruokaan. Tuun siis täältä takaisin kävelevänä wurstina, be warned!

Sunnuntai vierähti iisisti Berliiniä ristiinrastiin haahuillen. Tarkoitus oli suunnata Mauerparkin ulkokirppikselle, se luki ihan to-do-listassa asti, mutta vältelläksemme kurjaa sateista ilmaa päädyttiinkin söpöön pikkukahvilaan maistelemaan crepejä. Nutellalla ja banskulla. Voitte vaan arvata, ettei jäänyt maisteluun. 

Kaiken kaikkiaan, oon lievästi pettynyt mun kulttuuri-minään: missä on se Essi, joka tönötti aamulla ysiltä Madame Tussaudsin jonossa, suunnitteli mahd kulttuurintäyteisen kävelyreitin lounasravintolaan ja lopetti turneensa auringon laskiessa London Eyehin tyytyväisenä, kaiken nähneenä? Nyt mä vaan syön ja chillailen. Liikaa. Siitä huolimatta, tai ehkä valitettavasti juuri siitä johtuen, takana on ihana viikonloppu, josta kelpaa pongahtaa uuteen viikkoon Zalandolle (taas vähän eksymään ja olemaan pihalla). 

Ens viikolla kyllä käyn edes jossain museossa. Olishan se noloa tulla kesällä kotiin ja todeta nähneensä Urban Outfittersin.


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS