26 July 2014

@ OPEN AIR CINEMA


Luis on kotiutunut takaisin Espanjaan ja mulla alkaa kuluneesta viikosta henkinen ja fyysinen palautuminen maanpinnalle. Vika yö kului klubilla josta suoraan toimistolle, joten sata lasissa mentiin loppuun saakka. Nyt on jo ikävä. 

Keskiviikkoiltana haluttiin tehdä jotain iisiä ja suunnattiin Kreuzberiin ulkoilmaleffaan klik, mikä osoittautui ihan kymppivalinnaksi. Mukaan saa ottaa omia eväitä (krhm) ja paikat vapaasti valittavissa. Me mentiin tyypillisesti niin myöhässä ettei saatu tuoleja, mutta lämpimänä kesäiltana nurmipaikka ja huopaviltti ajoi asian täydellisesti. Leffa oli Dallas Buyers Club ja nukahdin vain viideksi minuutiksi - mikä on multa saavutus, joten lämpimät suositukset sekä leffasta että teatterista kaikille. 

// Luis landed back in Spain yesterday and now it's the time to start recovering from the past week both mentally and physically. We spent the last night clubbing (where from I ran directly to the office…)  so we literally made the best of every hour we had. Miss him already. 

On Wednesday we wanted to do something relaxing&fun and headed to an Open air cinema in Kreuzberg click. You could bring your own snacks (meaning beer) and seating is free for choice. Of course we were typically too late to get actual chairs but summer night was perfect for lying on the grass wrapped in blankets as well. The movie was Dallas Buyers Club and I only fell asleep for a moment - which is an accomplishment. All in all, both theatre and movie highly recommended!

4 comments:

 1. Moi! Huomasin sattumalta blogis ja mulla ois paljon kysyttävää, toivottavasti kerkeet vastata! Ootko täysin suomalainen, vai osin saksalainen ja siksi asut Saksassa vai muuten vain siellä asustelet? Puhutko siellä saksaa vain englantia, jos saksaa niin ootko opiskellut kieltä kauan? Saksa on iiihana maa ja olen siellä käynytkin, asumisesta siellä myös haaveilen. Kiitos jo etukäteen! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka, toki on aikaa :)

   Mä olen ihan täysin suomalainen ja oon päätynyt Berliiniin mun opintojen kautta työharjoitteluun ja rakastuttuani paikkaan jäin vähän pidemmäksi aikaa kun töitäkin riitti! Puhun töissä ainoastaan englantia ja saksaa yritän kuumeisesti kehittää, mutta arki on niin englantipainotteista ettei sille meinaa oikein jäädä sijaa…

   Rohkeesti vaan maailmalle, kannattaa aina! Berliiniä tietty suosittelen erityisesti ;)

   Delete
 2. Voi ei miten ihanalta näyttää! Oon aina halunnut tuollaseen :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinne siis asap ennenkuin kesä loppuu! ;)

   Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS