29 September 2013

KylteriRUN 2013

Sunnuntaihuomenta :) 

Kuten perjantaina uhoilinkin, eilinen startattiin puoliltapäivin käyntiin KylteriRUNissa klik. Vaasa kun ei ole mikään metropoli, oli fiilis vähän kuin olis ison kaveriporukan kanssa lähtenyt aamulenkille :D Yliopiston cheerleading-Catsien torilla vetämä alkulämmittely kuitenkin loi ilmaan pientä urheilujuhlan tuntua ja niin me kylterit ampaistiin matkaan kukin omalla vauhdillaan Lastensairaala-projektin klik hyväksi. 

Me Iidan kanssa päätettiin tyytyä vitosen lenkkiin, koska tarkoituksena oli juoruta ja säästää voimia illan rientoihin ja siis Fontanan tanssilattialle, kyllähän siellä nyt toisen viiden kilometrin edestä reivaa (enkä mä ainakaan olis aamusta jaksanut metriäkään enempää!). Ihan hyvään aikaan me matka kuitenkin kirmattiin eikä niinkään juoruttu, mikä johtui varmasti edellä kirittävistä Catseista. Miten niiden mimmien askel voi näyttää niin kevyeltä?? No joka tapauksessa, hyvällä mielellä luin uusimman Fit-lehden kuntotestituloksia RUNin jälkeen ;) Parantamisen varaa kuitenkin on ja aloitankin varmaan vähän erilaiset lenkkeilyt ensi viikolla.

Kotiin päästessäni sukelsin lopulta sellaisen migreenin pyörteisiin, että loppupäivä ja -ilta kului verhot kiinni kylmä rätti päässä peiton alla. Nyt aamullakin koputtelee ohimoita, mutta ehkä mä en vaan nouse pystyasentoon niin en joudu tunnustamaan, ettei se vieläkään oo kunnolla hellittänyt.

Eikä nää mössöiset puhelinkuvat suinkaan helpota mun päänsärkyä.

Sunnuntai on kyllä yksi mun lempipäivistä! Naatiskelkaa x

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS