10 September 2013

HOUSEWARMING @ HKI

Palaan vielä viikon taaksepäin mun viimeiseen pyörien päällä vietettyyn lahti-tre-helsinki-lauantaihin ja tarkemmin ottaen sen päätepysäkkiin, eli Jannin uuden kämpän kruunajaisiin! :)

Janni oli siskonsa kanssa taikonut vähän turhankin ihanat tarjoilut fetakolmioineen ja pestorullineen, juustokakkua unohtamatta! Haalari kiristi koko illan vetskarin kohdalta ja ruokailua jatkettiin aamulla ;) Reseptejä odotellessa!
Kaunis emäntä kauniissa kodissaan, kyllä kelpaa. Huomatkaa teemaväri!
Lahden edustusta: allekirjoittanut, Krista, Janni ja Inka. Kiitos tytöt, meno vaan paranee vuosi vuodelta, vaikka yksi tästä puuttuukin <3
Tuparilahja: muistitikku-avaimenperä uuteen kotiin! Home is where your heart is eikö niin! Sisältöä tietenkään unohtamatta: 
Operaatio sukkahousut, en kommentoi.
Tunnelmointia ennen tanssiaskelia! Ei varmaan tarvitse selostaa taas kuinka hurjan älytöntä seikkailua koko ilta oli kotiovelta tappiin asti, mainittakoon vain järkevimmät eli Kaijan Tinakenkätyttö ja pesto-vuohenjuusto-falafelit Fafasissa (oh no ne on niiiiiiin hyviä)!! 

Jälleen kerran, tytöt teidän kanssa tajuaa aina kuinka upeita ystäviä mulla onkaan. Ilta kruunasi yhdessä vietettyä kesää ja antoi sille arvoisensa päätöksen: Muutto seuraavana päivänä tuntui kuitenkin entistä vaikeammalta kun tajus mitä kaikkea sitä jääkään taas taakse vähäksi aikaa. Itkin muuttoautossa salaa. Tulee ikävä, on jo. 


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS