27 September 2013

MAMMA TULI TALOON

Moikkamoi kaikille, pientä elossaolo-raporttia luvassa!

Äiti matkasi tosiaan keskiviikkona Vaasaan mua moikkaamaan, ja alan vakaasti uskoa että sen ainoa motiivi tälle matkalle oli tulla pistämään kaikki tärkeä ja vähemmän tärkeä järjestykseen, voihan PUTS ja PLANK. Luulin olevani suht siisti nuori nainen, mutta ilmeisesti mä elänkin aivan rappiolla!? On imuroitu, pesty vessaa, siivottu, uudelleenorganisoitu (?) lakanoita, järjestetty astiakaapit, käyty pyyheostoksilla, silitetty varmaan nenäliinoja myöten ja stailattu makuuhuonetta (nämä siis sen jälkeen, kun ennen mamman tuloa olin tehnyt perusteellisen suursiivouksen). Äiti sanoo, että tää kaikki helpottaa mun elämää, eikö ookin vakuuttavaa? En tosin pahastunut, kun koulusta kotiin tullessani mun ikkunat ja mikro oli peseytyneet kuin taikasauvan heilautuksesta. Näin kauppatieteiden opiskelijana mä alan kyllä jo harkita jonkinlaisen toiminimen perustamista, niin helpolta toi näyttää. 

Ollaan me kuitenkin kaikkea kivaakin tehty! Esim syöty, syöty ja syöty ja vähän juoruiltu :) On ollu kiva pikästä aikaa viettää aikaa, kun arkipuhelut jää aina sellaisen turhanpäiväisen hössöttämisen tasolle. Ja nyt, kun äitikään ei varmaan enään löydä tästä kämpästä enää mitään järjestettävää, sekin voi vaihtaa vapaalle ja lähdetään varmaan pyörähtämään tuolla Vaasan city centrumissa. Mulla on pari juttua ostoslistalla, katsotaan tarttuuko mitään mukaan ;) 

Huomenna olis luvassa KylteriRUN klik, missä kauppatieteilijät juoksee (ja osa yrittää) lastensairaala-projektin puolesta. Mä varmaankin kuulun tohon yrittää-osioon. 

Kivaa viikonloppua kaikille! Yritän tsempata tän postaamisen kanssa, sen verran tullut noottia. Sorry!

2 comments:

  1. Ihanaaa vihdoinki lisää luettavaa! :)) On kyllä niin kaunis koti ja neiti :)<3 täytyy ehkä kans harkita kyl tota kylteriRUNia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii kiitos kommentista ;) Joo, laiskuus on mun suurin synti mutt yritän kovasti ryhdistäytyä. Sinne vaan ja avec mukaan!! Munkaan ei pitänyt mennä, mutku kuulin että siellä ei oteta aikaa niin pyörsin päätökseni :D

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS