09 September 2013

EKA VIIKKO - CHECK!

Huokaisempa helpotuksesta nyt kun viikonloppu on ohi, vaikka hauskaa olikin :D Ohjelmaan mahtui perjantaina uusien kauppatieteilijöiden kastajaiset eli kylteriäiset, ja lauantaina juhlimista jatkettiin rapujuhlissa :) Tarjoilut oli aivan mahtavat ja kaikki suunniteltu niin huolella, lauluvihkoja ja jälkkäripannacottia myöten! Skål! 

Molempina iltoina tanssitiin tietty Vaasan helmessä Fontanassa tappiin asti ja kyllä huomasi, että edelliskerrasta on aikaa. Piti välillä ravistella itseään, että tää on se paikka mihin mä kuulun nyt. Tuntuu, että nyt tänne palatessa on kohdannut jonkinmoisen kulttuurishokin mistä toipuminen ottaa aikansa. Musta koko ajan tuntuu että oon lomalla!


Pahoittelen, että blogi on jäänyt vähemmälle. Nää alkuviikot Vaasassa on ja tulee olemaan aikamoista hässäkkää, mutta yritän parhaani mukaan pitää tänkin ajan tasalla.

P.S Kiitos kaikille ketkä tuli nykäisemään hihasta ja juttelemaan tästä blogista, se antoi paljon potkua! Nyt kaikki rohkeesti tuolta sivulinkeistä seuraajiksi ja kommentoijiksi niin saadaan tähän vähän kaksisuuntaisuutta ;) 

Tsemppiä kaikkien maanantaihin!

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS