28 July 2013

60 VAUHDIKASTA TUNTIA

Mistä tietää, että viikonloppu on eletty tehokkaasti ja täysillä? Siitä, että jalat on niin rakoilla ettei edes consseilla voi kävellä, silmät painuu kiinni kesken gossip girlin ja sekä huone että kameran rulla muistuttavat lähinnä kaunista kaaosta.

Perjantaina tosiaan päivä kului Helsingissä kauppoja kierrellen ja keskustassa kauniista säästä nautiskellen, vaikkei ihan ennusteen mukaista hellettä saatukaan. Mukaan toki tarttui jotain pientä ja äärimmäisen välttämätöntä (vain yksimielisesti täydelliset löydöt kelpuutettiin), niistä ehkä lisää myöhemmin! Otettiin päivä aika rennoin aikatauluin, pidettiin riittävästi levähdystaukoja eikä ressattu minnekään ehtimisestä - oli aivan ihana päivä :) Voi kun oppis pitämään tota ressaamattomuuden taitoa yllä arjessakin, elämä olis niin paljon helpompaa. Illalla ennen yöhön lähtöä nukuttiin siskonpedissä päikkärit klo 22-23 ja se jos mikä oli fiksua (ja ehkä vähän outoa). Herätyskello soi ennen puoltayötä ja sitten baanalle :D Janika joutui mut melkeimpä tukasta repimään ylös, mutta unet tuli tarpeeseen, sen verran ahkerasti jaksettiin Summer Heatissa jorailla. Kamera jäi visusti päivälaukkuun, joten kuvamateriaalia ei päivällisen jälkeisiltä tunneilta (onneksi) ole tarjolla. 

Lauantaina aamulla vähän vähemmän pirteänä kimpsut ja kampsut kasaan ja äkkiä takaisin Lahteen vastaanottamaan ihanaa Tampereen tuliaistani Idaa! Mä junassa nuokkuessani naureskelin, että miten tästä viikonlopusta taas hengissä selvitään. Mutta Ida, lisää ruokaa ja lisää tyttöjenjuttuja piristi kummasti, mistä päästiinkin sitten lisää bailaamiseen huonoilla kengillä ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä lisää univelkaan: takana on taas tapahtumarikas tyttöjenviikonloppu, mistä en kyllä pienestä päänsärystä tai särkevistä vaivaisenluista huolimatta vaihtaisi hetkeäkään! Tällä hetkellä ystävät tekee mut niin onnelliseksi. Kiitos :)

Kamera vietti ansaitun vapaapäivän lauantaina, eli kuvat Helsinginreissulta.


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS