31 July 2013

Casio AQ-230GA-9DMQYES

Oh la la my baby just got home! Oon jo pitkään ja hartaasti haaveillut uudesta rannekellosta, joka olisi  vähintääkin kullanvärinen, simppeli ja muuntautumiskykyinen, hitusen näyttävä mutta kuitenkin hillitty, ei liikaa ripistikkeliä,  jotain feminiinisen ja maskuliinisen väliltä, numeroton taulu, klassinen mutta silti ajaton, eikä maksais miljoonia. Got it? Ajan näyttäminen ja roisketiiviys on tietty plussaa ;) 

Lopulta uskaltauduin nappaamaan Asokselta klik ostoskoriini tämän klik kaunokaisen. Se eksyi mieleeni jo alkuvuodesta varmaankin brittiläisen katumuodin inspiroimana: retrocasioita vilkkui ohi kilpaa muiden statementkorujen kanssa. Pidin siis pääni enkä hairahtanut Korsiin vaikka mieleni teki, ja nyt olen päätöksestäni enemmän kuin tyytyväinen: Casio istuu tyyliini kuin nappi nessuun ja on ripauksen uniikimpi valinta tähän hätään. Lisäksi se helli lompakkoa: hintaa kellolla oli vain 62,30 e plus postikulut. 

P.S. Asoksen paketista löytyi muitakin aarteita,  enkä voi kuin kiitellä ton nettikaupan toimivuutta. Mun ehdoton lemppari! 


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS