15 July 2013

RED PANTS

Ciaoo! Railakkaan viikonlopun jälkeen se ois taas palattava arkeen ja nautittava normipäivistä, mikä tuntuu vaihtovuoden ja kaikkien lähimenneisyydessä tapahtuneiden nopeiden käänteiden jälkeen aika hankalalta (tylsältä). 

Mun selviytymisstrategia sisältää kalenterin täyttämisen kaikella hauskalla aina kun mahdollista: mietin jo roadtripiä (Paula palaa suomeen jihuu!), Summer Soundia, Block Festia, tupareita stadissa ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, Luisin suomenvisiittiä. Ja tietty selaan halpalentoja ihan vaan haaveillakseni että voisin muka nyt lähteä johonkin :D Haluisin elää hetkessä, mutta jos nykyhetki on töitä ja salia niin mä mieluummin mietin viikonloppuja.

Sitten vähän asukuvaa ettei tää mee pelkäksi filosofiablogiksi. Punaset pöksyt on jo parin vuoden takaa, kengät löytö New Lookista mitkä muistaakseni nähtiin jo tässä klik postauksessa pikkumustan kaverina. Hyvin ne toimi noinkin, tuo vähän särmää muuten aika plainiin kokonaisuuteen :) Onhan kaikki teistä jo löytänyt nutturavalkit? Isän mukaan toi auton pölykapseli keikkuu mun päässä niin paljon ettei se kohta enää lähde irti. 

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS