05 April 2013

ON THE BEACH

Käytiin katsastamassa Maspalomasin rantahietikko, olisihan se nyt ollut noloa viettää viikko rantalomalla käymättä rannalla. Jotenkin vaan tuohon altaalle on niin helppo valua aamupalapöydästä suoraan, ilman mitään hiekka-rasvaus-pakkaus-evässotkuja! Anyway, kivalta näytti ranta, täällä on jotain kansanperintö-dyynejäkin siinä tuntumassa, minkä lomassa oli ihan mukavaa tehdä iltakävelyä :)

Meille tuli isän kanssa yöllä niin kauhea kina kuorsaamisesta, että se ihan tosi muutti loppulomaksi nukkumaan meidän parvekkeelle. Mistä lie olen temperamenttini perinyt... Muuten on selvitty kyllä yllättävän vähäisellä jalan polkemisella. Ehkä ikä on tuonut molemmille mukanaan pientä kärsivällisyyttä? Aina saa toivoa. 

Vielä olis vika ilta jäljellä, valitettavasti maksuna tästä matkasta olen luvannut laulaa karaokea, ei vain ollut vaihtoehtoja. Olkaa siis onnellisina kotisuomessa siitä, ettette joudu tänään kanssani samaan kuppilaan, ja nautiskelkaa viikonlopusta!









2 comments:

  1. Looks lovely - you lead such an interesting life Essi! Very jealous x

    ReplyDelete
    Replies
    1. To be honest it's not always that intriguing, I just have been posting the highlights lately! But thanks and I'm glad you like it, I keep following you as well xx

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS