04 April 2013

HOT OR NOT

Viisi päivää lomasta on takana päin, ja taivas on pysynyt tasaisen pilvettömänä koko viikon. Wifi toimii altaalla ja parvekkeella, muttei tietenkään huoneessa. Sinänsä näppärää, niin aamulla voi parvekkeella murustella aamucroissantit näppäimistölle ja sitten päivällä sipaista vielä tanning oilit altaalla siihen kuorrutteeksi, saa konekin osansa aurinkolomasta! 

Playa del Ingles on osoittautunut ihan mukiinmeneväksi kohteeksi - tai ainakin tarkoitukseen sopivaksi. Täällä on kaikki, mitä tavallisella laiskottelulomalla tarvitsee; kiva allas, ranta, lämmin sää ja ruokaa. Ostoksia ja yöelämääkin löytyy riittämiin jos ja kun ei jaksa koko viikkoa tyhjänpanttina nuhjustaa. Kuten sanottu, mitään eksoottista kulttuuripläjäystä täältä on kuitenkaan turha etsiskellä, mikä olikin odotettavissa. 

Loma tuli oikeaan paikkaan ja Canaria saa kymmenen pistettä altaalle-jääkaapille-nukkumaan-kohteena :) Paellat ja lattarirytmit on pinttynyt päähän pitkäksi aikaa, mutta onneksi mulla onkin syksylle jo hätäsuunnitelmia. 

xx









2 comments:

  1. Ooo miten upeita värikkäitä kuvia! Oikein silmäniloa :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos, eikö ookin piristäviä! Ajattelin väriteemalla toivottaa kesän tervetulleeksi Suomeenkin :)

    ReplyDelete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS