12 February 2013

BIG HAIR DAY

Aina väärään suuntaan törröttävien latvojen ja epätasapitkien sivujen (katkelleet hiukset muistutuksena blondiajoista) värittämä päivittäinen polkkaaminen alkoi käydä niin kovasti hermoille, että yksi kaunis ilta liimasin päähän vanhat clip-onini. Ja voi että miten hiukset voikin kohottaa filistä, en edes muistanut kuinka naisellinen olo pitkätukkaisena on! Koska mun polkka on aika tasapitkä ja paksu, takaosan kanssa saa olla aika porkkanatarkkana, ettei oman tukan raja jää törösti näkyviin, mutta muuten nuo rotanhännät mahtui sekaan mielestäni oikein nätisti. En tosin tiedä oliko niiden kokeilu kovin kannattavaa, nyt haikailen moisten perään joka aamu, ja polkka tuntuu vaan entistä kamalammalta. Se oikeasti vaikuttaa paljon, tuntuu ettei vaatteetkaan näytä niin kivoilta, kun tukassaan ei viihdy! Yritän kuitenkin sinnitellä ilman jatkoja, haluan omasta hiuksesta nyt niin luonnollisen terveen ja paksun kun vain olla ja voi. No sinkkiä vaan nassuun :)

Asukokonaisuuden luovuudella ei paljoa hurrailla, tää oli taas niitä "kaikki pesussa, pue mitä jäljellä on"-iltoja. Toimi kuitenkin kohtuullisesti kun kyseessä oli sellainen puolihullu istuskelu-loungeilta. Ja mitä sitä valehtelemaan. En mä ole luova.

Toivon, että te kaikki rakastatte meidän kämpän esteettisen raikasta kokolattiamattoa ja keltaista kattolamppua, joka baarista yöllä kotiin tullessa on ah niin ihanan sokaiseva.








No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS