17 August 2014

SUN(NY)DAY

sunnyday1sunnyday3sunnyday4sunnyday6sunnyday7sunnyday8sunnyday9sunnyday10

Viikko sitten vietettiin chilliä sunnuntaita Eleonoran kanssa Mauerparkissa, yhdessä mun lempparipaikoista Berliinissä. Sinne voi aina mennä nauttimaan tunnelmasta ja haahuilemaan ilman suuntaa tai tarkoitusta, ja niin me tehtiin. Kierrettiin vintagekojuja, juotiin tuorepuristettua appelsiinimehua ja pötköteltiin ruoholla maailmaa parantaen. Fiilisteltiin myös paljonpuhuttua ulkoilmakaraokea, mikä oli maineensa veroinen. Nää on niitä päiviä mitkä mä Berliinistä tuun varmasti muistamaan. Niin yksinkerrtaista mut niin ihanaa. Mä olin niin valmis jättämään kesän taakseni, mutta en oo enää niin varma. Ootteko te valmiina syksyyn ja sen mukanaan tuomiin muutoksiin? 

// Week ago I spent a chilled Sunday with Eleonora in Mauerpark, one of my favourite spots in Berlin. You can just go to enjoy the atmosphere and wander around without any meaning or direction - and that's what we did. We browsed vintage stalls, drank fresh orange juice and lazed on the grass talking deep. We also got the good vibes from the outdoor karaoke which definitely was worth of its reputation. These are the days I think I will carry with me for long after leaving Berlin one day. So simple, so lovely. I was already so prepared to leave this summer behind but I'm having some second thoughts now. How about you, are you ready for autumn and the changes coming with it? 

1 comment:

  1. Tää sun blogis on kyllä niin kiva! :) ♥ Senkin takia tätä seurailen, että sä vaikutat sellaiselta ihmiseltä et sut olis huippua tuntea ihan oikeasti!

    Kurkkaisithan myös, ja mielipidettä nyt on aina kiva saada!(:
    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    ReplyDelete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS