09 August 2014

LUNCHBREAK @ KOREAN BBQ

bbq1 bbq3bbq4bbq2

Meidän Zalandon toimisto muutti melko cooliin lokaatioon Berliinin muurin viereen ja joen rantaan pari viikkoa sitten. Tää käynnisti tietenkin armottoman uusien lounaspaikkojen metsästyksen - ja vihdoin perjantaina löytyi ensimmäinen napakymppi! Korealainen outdoor BBQ on sievä sisäpiha ihan Warschauerin sillan kupeessa Kreuzbergin puolella. Maksoin kana-annoksestani about kuusi euroa muistaakseni ja täytyy sanoa että nautinto oli joka pennin arvoinen! Tykkäsin myös paikan ilmapiiristä, kun kesällä ulkona syöminen on parasta ja kalustus oli simppelin viihtyisä.

// Our Zalando office moved to a fairly cool location next to the Berlin wall and the Spree a couple of weeks ago. This of course kickstarted a ruthless hunt of the best local lunch spots - and finally on Friday we found the first hit! Korean outdoor BBQ is a pretty courtyard in Kreuzberg just nearby Warschauer Bridge. I paid around six euros for my chicken&rice and the treat was truly worth of every single penny! I also liked the simple and cozy atmosphere :)

4 comments:

 1. Löysin blogisi vasta äskettäin ja tuo Zalando kiinnostaa kovasti, koska olen sitä itsekin harkinnut. Oletko siellä siis harjoittelussa ja millaisessa tehtävässä? :) Berliini vaikuttaa superpaikalta blogisi perusteella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Sanna, kiitos kommentista ja tervetuloa :) Mä aloitin tammikuussa puolen vuoden työharjottelun offline-markkinoinnissa. Viihdyin kuitenkin niin hyvin, opinnoissa oli joustovaraa ja mulle tarjottiin jatkosopparia, joten täällä vielä ollaan! Voisin kirjoittaa postauksessa vähän lisää kokemuksesta, kun ruudun takana on muitakin uusia enkä ole duuneista paljoa puhunut. Mutta summa summarum, lämpimästi suosittelen!

   Delete
 2. Mmmm, näyttää niin hyvältä!!:-)

  ReplyDelete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS