29 August 2013

BLOCKFEST & TAMPERE

Palasinko linjoille kun lupasin? En, mulla on pää ihan pyörällä menneestä ja tulevasta viikonlopusta ja lähestyvästä maisemanvaihdoksesta. Elän tällä hetkellä pahvilaatikoissa. 

Tampereen reissu (vai pitäiskö sanoa Vaasan-Helsingin-Tampereen-reissu) oli aivan huikee! Kameralle tallentui ainoastaan sunnuntaiaamun sumuiset tunnelmat Tampereelta ja sehän on pomminvarma merkki onnistuneesta illasta :D Ilta hujahti Blockfesteillä Mac Milleriä odotellessa ja ympäröivää maailmaa ihmetellessä: kyllä elämä oli ihan(aa) kamalaa 15-vuotiaana. Mä kaipaan sitä Backstreet Boys-euforiaa, minkä Cheek nyt ilmeisesti aiheuttaa ympärillään. Kuinka monesta hoikasta kyynärpäästä mä sainkaan...  Oli kyllä ihan mahtavaa, vähän haikeetakin jammailla tyttöjen kanssa yks kesän vikoista illoista! Ei mustelmat haittaa. Nyt on siis kolmet festarit tältä kesältä takana. Paljon upeita muistoja ja hulluja tempauksia, mitä voi sitten Vaasassa villasukissaan muistella. Sokerina kakun päällä heitän varmaan hyvin palvelleet conssini roskiin.

Sunnuntai oli kaunis päivä ja vietettiin se pitkälti  kaupungilla pyörien ja brunssilla Hullussa porossa, mitä todella lämpimästi suosittelen! Me ääneen ihmeteltiin, voiko ihminen tarvia mitään muuta kun auringonpaistetta ja ruokaa loputtomiin? Sillon ei tarvinnnut. Ihan mahtavat tarjoilut ja viihtyisä paikka, syötiin pahoinvointiin asti, huh. Tultiin myös siihen tulokseen että mistä tahansa seisovasta pöydästä on mission impossible lähteä ilman ähkyä. 

Täydellinen päätös hienolle kesälle. Vaasa täältä tullaan :)


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS