11 August 2013

FLOW 2013

Haloo täällä ollaan, viime viikon hiljaiselolle ei ole mitään muuta selityistä kun mimmi pää pyörällä elämästä ja itse luotu kiire! Mutta täältä pesee taas ;)

Yks kesän odotetuimmista perjantaista koitti kun pakkasin elämäni taas laukkuun ja suuntasin Teemun kanssa raiteitse Flowhun. Ilta oli ihan mahtava, miten mikään vois mennä pieleen jos paikan päällä on Kendrick Lamar, kiva keli, couscousia ja skumppaa ? Niimpä. Ensi vuotta siis odotellessa. 

Koko iltayö oli kyllä yhtä flowta, mä taisin sanoa ääneenkin etten vois olla missään paremmassa paikassa tai onnellisempi kun nyt tässä ruohopläntillä röhnöttäessäni kädessäni pikkuinen muovikippo, mistä imin pillillä baileysiä. Illan kohokohtia oli aivan absoluuttisesti Kendrick Lamar ja Huoratron,  keiden tahdissa hytkyttiin kyllä tennarit puhki ja nestehukan rajamailla, tappiin asti. Alicia Keys taas oli viehättävä ja valloittava, mutta mun mielestä melkein puolitoistatuntisesta keikasta puuttui joku energia ja dynamiikka ja fiilis jäi vähän latteaksi; siinä vaiheessa kun meidän ympärillä olevat parit alkoivat imeä toisiaan uhkaavasti me Teemun kanssa nostettiin kytkintä ja suunnattiin suklaaleivoskojun tuntumaan nauramaan elämälle. Kiitos veli!

Reissun kruunasi ihan mahtibrunssi Kalliossa Pasificossa. Söin niin paljon, että vieläkin on huono olo. Sanon vaan, että vanilijajätski kookoshiutaleilla. 

Ensi vuonna. Kolmen päivän lippu. Thank God for (Flow) festivals. 


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS