20 August 2013

GOODBYE LAHE

Perjantaina skoolattiin mun vikalle viikonlopulle Lahdessa, mutta ennenkaikkea elämänmuutoksille ja sitkeälle ystävyydelle. Vuosi sitten me oltiin kaikki jokseenkin aloillamme ja elämä tuntui aika selvältä. Nyt pöydässä istuu samat naiset, mutta täysin suunnittelemattomissa, päinvastaisissa elämäntilanteissa, kun vuosi sitten. Kukin onnellisia tahoillaan, mutta aikuistuneita eikä enään niin naiiveja. Yksi Helsinkiin, toinen Vaasaan, kolmas Tampereelle, pari eronnutta ja yksi etäsuhteeseen: kuviosta puuttuu vain yllätysraskaus ja kolmiodraama niin Sex and the City olis aika prikulleen valmiina paketissa. 

Otin asiakseni järjestää oikein aikuisten naisten illan niin, että pöytä olisi katettu klo 18 ja vieraat saapuisivat ihan kuin oikeille kutsuille. Lopputulos oli kuitenkin perinteitä noudatellen vähän räväkämpi: räjähtänyt blenderi (= kokkareiset, litkuiset frozen margaritat), emäntä suht nakuna kihartamassa hiuksia tunti kutsujen alkamisen jälkeen, kymmeniä puheluita, pari kärpäsestä härkästä ja lopulta illallinen pari tuntia myöhässä, kun kaikki ruokia ja naisväen suortuvia myöten lopulta oli ojennuksessa. 

Ilta ei tässä seurassa kuitenkaan voi mennä pieleen. Huippukohtana täytyy mainita, kun yksi meistä erehdyksissään nautti tequilansa unohtaen itse shotin. Tästä todistusaineistona ehkä kehystettävän arvoinen kuva, missä kyseinen neiti pällistelee muita sitruuna suussaan täysi lasi kädessään ja ihmettelee, miten kaikki kumoavat juomia kurkkuunsa. Ei se tässä kuulosta niin hauskalta, mutta kyllä oma tequila meinasi mennä kirjaimellisesti sivu suun (niin, kerrankin se homppanuu en ollut minä!!). 

Parit Kaija Koot laulettiin ja bongattiin jo seuraava keikka joulukuulle, milloin taas viimeistään kokoonnutaan ihmettelemään elämää ja sen älyttömyyttä. Maljapuhe(et) check. Baariin sotkettiin koroissa ja jopoilla, ei suositeltava yhdistelmä, mutta tällä kertaa kukaan ei loukkaantunut. Paljon naurua, kiusallisia tilanteita ja kiivasta koodikieltä, vähän kuin riparikesänä :D Tulee ikävä näitä hetkiä. Krista, Janika, Anna ja Sara, kiitos! 

Baarissa join paljon vettä. Aamulla kymppiin töihin. Kuulemiin!


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS