31 May 2013

A LITTLE RECAP: THE LAST MEMORIES

Vika viettämäni viikko Southamptonissa oli täynnä suloisenkatkeria jäähyväisiä, itkua ja naurua. Silloin (ja edelleen) päässä jyllännyttä tunnemylläkkää on vallan mahdoton kuvailla. Sitä ilon ja surun, riemun ja pelon määrää. Ensin lykkäsin lähdön ajattelua viimeiseen asti, sitten jäähyväisten koittaessa en oikein edes tajunnut sen olevan totta ja yhtäkkiä mä olinkin jo Suomessa. Sitten se tyhjyys iski ja lujaa. 

Vikoihin päiviin mahtui paljon ikimuistoisia hetkiä ja tuntuu, ettei parempia muistoja siitä olis voinut saada. Kuvia ja myös julkaisukelvotonta videomateriaalia on paljon, mutta mä poimin joitain hauskimpia mitkä tuo mulle mieleen onnenhetkiä. 


Erasmusten yhteiset toogabileet. Voin kertoa sydämeni sulaneen aika juuriaan myöten, kun kiireiltäni pyyhälsin myöhässä näille kesteille ja sain päähäni yllätyksenä Luisin solmiman kukkaseppeleen. Seppeleestä ei illan jälkeen ollut jäjellä kuin ruohonkorsi poikineen, mutta hauskaa meillä oli kovin!




Jäähyväiskestejä legendaarisessa huoneistossa 406 (Perhekoti Luis & Paula), Mercury Point



Big Heart



Lemmikkimme huihai, joka ei koskaan saanutkaan nimeä (eikä poikaystävää)


Minä, Julia ja Pusu


Nallekarhumme espanjalainen Jairo...


... joka kainalostani päätyi myös mielenkiintoisempaan seuraan :D


Illan päätteeksi kävelimme varta vasten ikuistamaan lempparipaikkamme, mihin aina klubilta oli päästäVÄ (tietty sijaitsi kotia päinvastaisessa suunnassa). My Favourite Chicken forever.


Läksiäisillallinen vakkaripubi Yatesissa sankoin joukoin. Wonderful people. 


Ja lopuksi, vihonviimeinen ilta. Sleepover neljänollakutosen keittiössä. 





The end and big cry.

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS