04 May 2013

AFTER WORK

Melkoinen voittajafiilis! Täällä blogin puolella on ollut hiljasta kun huopatossutehtaalla syystä, että ollaan Paulan kanssa asuttu viime viikko aika tiiviisti kirjastossa (joka kirjaimellisesti on auki 24/7)! Aamulla ensimmäisten joukossa valtaamaan vakkarispotit ja siinä sitten kiroillen huokaillaan se 12 tuntia tuloksena monta mehukasta facebook-keskustelua ja essee-asiakirja edelleen tyhjänä. Nutturat ja kuivashampoo viikon valtatrendeinä, nukkuminen on ollut out.

Eilen kuitenkin juhlallisesti kymmenen minuuttia etuajassa palautettiin vuoden viimeiset työt yliopistolle. Kirjoja palautettaessa melkein ilon kyyneleet virtasi kun tajuttiin että ei terve mikä kärsimys on takana päin :D Mun viikkoon mahtui ihan 45-sivuinen (!) lopputyö muotiprosesseista, psykan tuskallinen essee, riskianalyysi-esitelmä Indonesiasta ja lopulta ranskan koe. Toki tätä työmäärää olis voinut vähän hajauttaa, mutta mä oon mestari tekemään näitä virhearviointeja, mitä kouluun tulee.

Pidemmittä puheitta, kouluvuosi briteissä on ohi ja nyt pari viikkoa nautitaan säistä ja juhlitaan! 

Koulusta teen varmasti jonkun deepimmän yhteenvetopostauksen sitten kun maltan. Nyt on jonossa paljon juttuja viikon varrelta, mitä alan tänne päivittelemään. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! 













No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS