08 May 2013

BDAY DINNER

Grattis på födelsedagen Michaela! 

Meillä juhlittiin sunnuntaina ruotsalaiskaunokaisen 25-vuotissynttäreitä, ja kokoonnuttiin pienellä kaveriporukalla tuonne Southamptonin kauniiseen satamaan illalliselle. Tekipä hyvää ihan vaan istua rauhassa ja nauttia hyvästä seurasta :) 

Oli hyvää ruokaa, naurua ja melkein itkuakin, kun todettiin että meidän yhteinen aika täällä Southamptonissa alkaa olla vähissä. Michaela on siis matkakaverini niin Bathin kuin Pariisinkin reissuilta, kenen kanssa ollaan vuoden aikana ajeltu yhdessä melkoiset vuoristoradat. Molemmin puolin potkittiin toisiamme ylös kun meni huonosti, ja palauteltiin maan pinnalle, kun meni liian lujaa. Jos jotain toivon, niin olevani 25-vuotiaana yhtä rohkea ja viisas kun Micky. Yksi niistä ystävistä, ketä tulen varmasti kaipaamaan mennessäni kotiin. Kuitenkin, kuten korttiinkin (ruotsiksi huom!) kirjoitin, olen varma ettei meri välissämme ole este eikä edes hidaste, ja suunnittelenkin jo kesäreissua Örebrohon.

Pieni vinkki kaikille kiireisille. Vaikka väsyttää, on tenttejä, pitäisi siivota ja suunnitella tulevaisuutta: menkää ulos, eläkää hetkessä, nauttikaa ystävistänne. Aina kun mä olen voittanut itseni ulos tämän luukun ovesta, käyn hymyillen nukkumaan. 









2 comments:

  1. <3 <3 <3 Du är världens finaste! / Michaela

    ReplyDelete
    Replies
    1. awwww saknar dig! <3 Vi måste fika så snart som möjligt! x

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS