27 November 2012

WORKING HARD

Lemppariopettajani sähköpostiviestiä lainaten: 

"In case you are worried that we are in the middle of a drought as we have not had any rain for nearly an hour - don't worry, there is plenty more on the way."

Viikko on siis polkaistu käyntiin melkoisen vetisissä merkeissä, mutta traditiostani kiinni pitäen aion sitkeästi unohtaa sateenvarjoni kotiin myös jatkossa! En osaa oikein valita olenko iloinen siitä, että ulkoilmaan riittävät lämmikkeeksi neule ja kevyt bleiseri, vai kiristääkö suunnattomasti tämä leuto sade-ilmasto ja hytisisinkö mieluummin pakkasessa. Vielä puoli vuotta aikaa tulla tässä dilemmassa johonkin tulokseen. 

Tiistaipäiväni kului yksitoikkoisissa merkeissä kirjastossa koulutehtävien parissa ahkeroiden. Käytin aikani lähinnä analyyttiseen pohjatyöhön, onhan hyvin suunniteltu puoliksi tehty! Ennen varsinaista toimeen tarttumista on vähintäänkin relevanttia tiedostaa esseestä puuttuvien sanojen prosentuaalinen osuus vaaditusta (ettei vahingossa mene ylitöiksi), laskea säännöllisesti saavutettu lukutehokkuus sivuissa per tunti ja vaikkapa tehdä tästä muistiinpanoja, kartoittaa vieressä istuvan opiskelijan edistymistä (ettei se vain heittäydy laiskaksi) ja tarkkailla herkeämättä vesipullon hupenemista, ennen kuin on liian myöhäistä. Ja viimeisenä muttei suinkaan vähäisempänä kannattaa unohtaa adapteri kotiin, jotta oma kannettava simahtaa heti sen jälkeen, kun olet tarkistanut facebookin päivän polttavat.

Kamera on edelleen huollossa, en tiedä missä, enkä tiedä milloin sen saan. Kiitos nykyaikaisten tehokkaiden asiakaspalvelusysteemien, kun mihinkään ei voi enää soittaa. Muillekin tuttu ilmiö tämä please check Frequently Asked Questions? If for any reason your question has not been answered, go home and stay stupid.






No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS