14 November 2012

LONDON


Olen varmasti ollut Lontoossa enemmän eksyksissä kuin kartalla. Tällä kertaa suoritutin isällä sellaisen maratonin, että väitän lyöväni Nelosen Matkaoppaat mennen tullen: Tower of London, Tower Bridge, St. Paulin katedraali, Covent Garden, We Will Rock You-musikaali, Piccadilly Circus, Madame Tussaud´s ja Camden Market - kaikki tämä vuorokaudessa. Välillä vähän hammasta kiristi ja varpaita kolotti, mutta isä oli ekaa kertaa lomalla Lontoossa, niin pitihän sen saada reissusta kaikki irti ;) Aina kun se alkoi kiukutella, vein pubiin ja tuikkasin sille tuopin, niin johan jaksoi taas taittaa monta mailia.

Ekaa kertaa tuli taitettua aika paljon matkoja bussilla. Sieltä on yläkerrasta kiva katsella maisemia, eikä ole yhtään niin tunkkaista kun tubessa. Musta ainakin tuntuu, että metrolla liikkuessa näkee kaupungista vain pieniä palasia, kun bussilla körötellessä oppii hahmottamaan ympäristöä paljon paremmin. Suosittelen kaikille Lontoon kävijöille, onhan punaiset kaksikerroksiset ihan must :) Kaiken lisäksi täällä briteissä, varsinkin Lontoossa kaikki opasteet ja infot on niin viimeisen päälle selkeitä, että jopa minä osaan kulkea paikasta toiseen, jos vähän keskityn suoritukseen!

Laitoin alle erillisen kuvapostauksen. Kuvien asettelu on tällä bloggerilla ihan mission impossible, pahoitteluni siitä, että ne on aina vähän sikin sokin.

Kivaa työviikkoa kaikille :)

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS