20 April 2015

VAASAN VIKAT

vaasanvika1vaasanvika2

Päivät pitenee, lämpöasteet nousee ja vaatekerrokset vähenee. Kesä on jo ihan ovella, mikä merkkaa montaa asiaa: tentit alkaa olla paketissa, ne kuuluisat oman alan duunit kiven alla, kesäsuunnitelmat levällään kun Jokisen eväät ja rantakuntotavoite siirtyy taas maagisesti ensi vuoteen. Näiden lisäksi vaasalaistuneiden opiskelijoiden paluumuuttoboomi kohti etelää alkaa pian hipoa huippuaan. 

Tää kevät 2015 on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Nimittäin kuluneena viikonloppuna skoolattiin Vaasassa viimeistä kertaa sillä jengillä, kenen kanssa tää etkojen, vätköjen ja jatkojen, piinaavien junamatkojen, maailmanparannusten ja jaloviinan katkuisten iltojen, mutta ennen kaikkea nuoruuden kuohujen täyttämä taival aloitettiin neljä vuotta sitten syksyllä. Musta tuntuu, että vasta äsken me jonotettiin vuoden 2011 lukuvuositarroja ja kirkkaanpunaisia haalareita onnesta soikeana. Mä en muuttais mun opiskeluajasta, tai lähinnä sen kahdesta vuodesta ulkomailla mitään, mut nyt kun maaliviiva Vaasassa alkaa häämöttää en haluaiskaan päästää irti. 

Kun mä neljä vuotta sitten suunnistin yliopistolle hukassa ja nenä kiinni google mapsissa, en tiennyt kuinka siistejä tyyppejä mä tulisinkaan tapaamaan täällä. Olin onnellisen tietämätön aikuistumisesta ja siitä, kuinka nopeasti aika kuluis. Käännän seuraavan sivun hammasta kiristäen ja toivon, että saan meidän pesästä lennettyä nauttia tästä jengistä jatkossakin - kesäterassilla, sattumalta tai kokouspöydän ääressä, aika näyttää. 

Mun opinnot ei suinkaan ole gradua vaille valmiit, mut suuntaan nenäni silti haikein mielin kohti uutta kaupunkia. Stay tuned, tästä ihan pian lisää!

// On Saturday we raised a glass for a four-year journey in Vaasa that is about to end this Spring. God I will miss this people and vibes of being so irresponsible. It all happened too fast. Cannot really put my thoughts into words, won't even try to make it in English. 

post signature

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS