19 April 2015

A GIRL'S BEST FRIEND

farkkua2farkkua1farkkua3farkkua4
Jacket Levi's / shades Le Specs here / shopper Gina Tricot / sneakers Nike here / dress Forever 21

Yhtä jos toistakin asiaa on tituleerattu naisen parhaaksi ystäväksi: timantteja, suklaata, pikkumustaa, kampaajia ja mitä näitä nyt oli. Mä kuitenkin nostan pelin uudelle levelille väittäessäni, että kyllä naisen paras ystävä (ainakin yksi niistä) on täydellinen takki! Sellainen, minkä voit vetää aamulla minkä tahansa rytkyjen päälle ja silti tuntea olevas valmis valloittamaan maailman. Mä oon nyt omani löytänyt, ja se on toi Leviksen kirppislöytö. Mitä tykkäätte? 

En malta odottaa, kun Suomen valtaa sama valo kuin mikä näissä kuvissa ja Berliinissä oli. Tää sunnuntaipäivä on kyllä erittäin lupaava alku - siks vedänkin nyt tukan nutturalle ja lähden nauttimaan auringosta ja kahvista Iidan kanssa. Adios kaverit! 

// Only sky is the limit for the things that have gained title as girls' best friends: diamonds, chocolate, little black dress, hair stylists, and the list goes on. I would like to bring this topic to the whole new level by claiming that after all, the best friend of a girl (at least one of them) must be a perfect jacket. Kind of jacket that you can pull on whatever horrible outfit and still feel ready to conquer the world. I finally found mine, the second hand bargain by Levi's. What do you think? 

I cannot wait to have the light in these Berlin pics in Finland. This Sunday is such a promising beginning though - which is why I tie my hair up and march out to enjoy the sun and some good coffee with Iida. Adios!

post signature

2 comments:

  1. En kestä miten joku voi olla noin upee!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi, kiitos paljon! Mutta kyllä näistä blogikuvista on autenttisuus kaukana! Cooleilla aurinkolaseilla ja tsäpäkän värisellä huulipunalla saa aikaan ihmeitä :D

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS