07 January 2014

HOME SWEET HOME - FOR NOW

Väsynyt, mutta onnellinen - sitä mä olen nyt. Takana on varmasti pari elämäni muistorikkaimmista viikoista, kun oon päässyt elämään ja kokemaan Unkaria, Itävaltaa ja Hollantia ensin isän tyttönä viisaita elämänneuvoja kuunnellen, sitten niitä rinkka selässä ja hymy korvissa uhmaten. Maailma on niin mahtava paikka! 

Mä tulin viime yönnä Amsterdamista kotiin lähinnä kodittomalta näyttäen ja aivotoiminta väsymyksestä pakkasen puolella. Nyt on kuitenkin taas reppu pakattu, jotta pääsen huomenna Vaasaan - tyhjentämään mun kodin johon vasta neljä kuukautta sitten muutin. En todellakaan kuvitellut saavani unelmieni harjoittelupaikkaa ja jatkavani elämääni Berliinissä, mutta nyt tätä mimmiä viedään: mä oon kiljunut, itkenyt, nauranut ja kihertänyt onnesta, niin sekaisin mä oon! En tiennyt miten tän jymyuutisen täällä blogissa tarpeeks ryminällä julistaisin, tuntuu etten pysty kirjottamalla kuvailemaan sitä tunnemylläkkää mikä mua tällä hetkellä tempoo sataan eri suuntaan. Kaikki nää reissut, ihmiset, muistot, tunteet ja kaikista eniten pirskahteleva uteliaisuus siitä, mihin tää mun tie johtaa. Mutta yks on varma:

Mä asun viikon päästä Berliinissä, stay tuned! 

4 comments:

 1. Mielenkiinnosta: miten sait sieltä paikan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjoitan tästä varmasti lisää, kun asiat selkenee mullekin paremmin ja pääsen aloittamaan duunit! Mutta löysin ilmoituksen avoimesta paikasta netistä, päätin lähettää hakemuksen, sain puhelimitse kutsun haastatteluun ja haastattelu meni ilmeisesti riittävän hyvin, jotta sitten lopulta mut toivotettiin tervetulleeksi taloon :) Kaikki vaan tuntui loksahtavan paikalleen. Eli ihan perinteisin keinoin, tosin englanniksi ja etänä!

   Delete
 2. Jee ihan mahtavaa Essi!! Tosi paljon onnea harjotuspaikasta ja ota kaikki ilo irti sieltä :) Me tullaan sitten Jennin ja Annin kanssa perässä Saksaan maaliskuun lopulla.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii kiitos tuhannesti Heini! Joo kyllä tää on taas tukka auki ja baanalle, varmana tulee hauskaa. Mä suorastaan vaadin että te neidit tulette vierailulle ja järjestetään joku kestitys, anytime kunhan vaan kaikille sopii! x

   Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS