23 December 2013

SZECHENYI BATHS

Tänään oli vuorossa kylpemistä ja eilisestä nähtävyysmaratonista toipumista! Kun vihdoin löydettiin koko kylpylä, Szechenyi (tai heinolalaisittan tsehtseh), pamahdettiin sisään ilmeisesti väärästä sisäänkäynnistä jonkin unkarilaisen parantolan puolelle. Siellä me turistit turkishatut päässä ihmeteltiin kun tädit kiikutti meidän online booking-papereita silmät selällään eikä kukaan puhunut sanaakaan engelskaa. Matkailu avartaa… 

Lopulta löydettiin sitten se ihka oikea kylpylä, ja täytyy sanoa että oli kaiken etsimisen ja hortoilun arvoinen! Premissit oli ihan huikeat ja altaita ja saunoja oli joka makuun - päästiin polttamaan jo vähän etukäteen jouluruokia infrapunasaunaankin, vaikka isä väittää sen olevan huijausta. Mä kävin myös hierojatädillä, jonka kanssa ei löydetty yhteistä kieltä ja selitin sitten elekielellä polvileikkaukset ja mitä näitä nyt oli. Piti mua aivan kahjona. Vinkkinä nuorille matkaajille, tuolla tarjotaan myös jotain aivan eeppisiä pool partyja, mitä nyt vaan en isän kanssa päässyt testaamaan..

Nyt joulunodotusta hymyssä suin, huomenna se on ihan oikeasti! Täällä ei oo ollenkaan lunta, mutta kaupunki valaistu sitäkin kauniimmin. 

2 comments:

  1. Ihanalta näyttää, ehdottomasti katsastettava kun toivottavasti tuonne keväällä suuntaamme.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suosittelen! Ihan omaa luokkaansa eikä ollenkaan hinnalla pilattu! :)

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS