15 November 2013

TOIS PUOL JOKKEE

Siispä. Viikko sitten pakkasin taas kerran elämäni ja lepardikorkkarini matkalaukkuun ja päätin tuulettua vähän Vaasan rajojen ulkopuolella. Suuntasin etelään ja matkan missiona oli oman elämän lisäksi laittaa velikullan poikamiesboksi ojennukseen - neljän miehen huusholli Turun sydämessä suorastaan huusi pientä Givenchyn aromia ja naisen kimitystä.

Viikonloppu oli ihan mahtava kaikkine kommelluksineen ja oon iki-iloinen että tuli lähdettyä, vaikka mä aluks mietin että mihin mä niiden äijänköriläiden kanssa oikein joudun! Mua kohdeltiin kyllä  prinsessan lailla, ylläpito ihan hiustenkuivaajaa, fysioterapiaa ja herkkuruokia myöten, en voi muuta kun kiittää ja kumartaa :) 

Siellä me Turun yössä tampattiin koko porukka, minä ja pojat. Pakko mainita hukkaamani kello: aamun pikkutunneilla jotain pätiessäni ja kellonäyttöä takoessani tajusin takovani tyhjää rannetta. Damn. Eikun puhelin esiin ja kuvia selaamaan, ja niistähän me sitten katoamispaikka(baari) pääteltiin. Pelastuspartio pystyyn ja ristiretkelle, bingo! Onneks mulla ei oo koskaan ollut varaa mihinkään Korsiin, sitä ei varmana olis palautettu! Illasta jäi mieleen myös ihan mahtihyvät margaritat Papussa, elämäni kamalin shotti jossain muualla, Monkeyn strobovalot ja kipeät jalat. Ja paljon naurua tietty. Ainiin, Teemu putosi keinusta (saiko tätä kertoa?) :D

Kuuliaisesti pojat musta piti huolta ja Teemun lisäksi siis muutkin ei-veljet tarttuivat tähän suojelu-missioon oikein hanakasti, oon otettu! Lauantain pienimuotoisten shoppailujen ja vähemmän pienimuotoisten tanssimuuvien jälkeen sunnuntai meni sitten peiton alla maanantain aamunkoittoa odotellessa.Mestarien liiga, kolme sohvaa, subeja ja ketä meitä nyt oli.

Näin yhteenvetona en tainnut saada yhtään mitään ojennukseen, mutta parempi onni ensi kerralla. Hauskaa oli!

Kiitti pojat, be warned, uus tupatarkastus jo horisontissa! 


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS