20 May 2014

TOUKOKUUSSA

Mä oon tullut nyt siihen pisteeseen etten enää oikein tiedä, mitä tän blogin kanssa tekisin. Kymmentuntisen työpäivän jälkeen täytyy käytännössä valita kaverit, omien juoksevien asioiden hoito tai itsestään huolta pitäminen lenkin merkeissä. Ja ei, tähän kuvioon ei sovi se että mä kieltäydyn noista edellisistä koska mun täytyy kirjoittaa blogia. En halua.

Tää on ollut iso ja tärkeä osa mun elämää ja oon päässyt tallentamaan niin paljon hienoja muistoja mun aika tapahtumarikkaan matkan varrelta. Just tällä hetkellä kuitenkin tuntuu, ettei musta yhdestä ihmisestä kertakaikkiaan ole tähän kaikkeen. Varsinkin kun jos mä teen jotain, mä haluan tehdä sen hyvin. Mun pää tulvii mahtavia postausideoita ja uskokaa tai älkää joo ihan kivoja asukuviakin saattaisin julkaista, mutta tähän arjen palapeliin ei vain meinaa mahtua koko prosessi kuvaajan etsimisestä postauksen tuottamiseen, kun jo mun omassa facebookissa käynti tuottaa vaikeuksia. 

En varmasti pysty lopettamaan bloggaamista koska tää antaa mulle niin paljon, mutta kai mä halusin kirjoittaa vaan ilmaistakseni oman turhautumiseni tätä asiaa kohtaan. Olis niin mahtavaa toteuttaa itseään tätä kautta ja mulla on vaikka mitä mielessä, mut kun ei vaan pysty. Ja se ärsyttää. 

Lisättäköön vielä että mun iPhone varastettiin ja nykyisellä luurilla on ihan turha yrittää ylläpitää tai postata yhtään mitään mihinkään mediaan missä mä ennen olin aktiivinen, joten mun pitäis perustaa joku office hours kotiin jottai saisin mun asiat hoidettua. Olisko jo tarpeeks selityksiä?

Viime viikot on ollut ihan älytöntä kaaosta. Niin töissä kuin vapaa-ajalla, niin hyvässä kuin pahassa. Mä oon aivan poikki.


2 comments:

  1. Tsemppiä Essi! Mulla oli viime vuoden kesänä ihan toi sama - tein kuutena päivänä viikossa töitä ja kun vapaa-aika sattu kohdalle, ei tehnyt mieli ruveta väsäämään mitään blogiin kun oli miljoona muutakin asiaa hoidettavana. Kyllä se siitä taas lähtee, pieni tauko tekee aina hyvää! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vooooi kiitos, sitä tarvitaan.. Nyt pientä breikkiä Berliinin riennoissa niin ehkä se tästä vielä. Kiitos :)

      Delete

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS