03 May 2014

BERLIININ VAPPU

Kuluneen viikon oon haikaillut haalarikuvia Vaasasta ja kauhistellut loputonta #vapueilopu-päivitysten virtaa kaiholla. Se on ihan(an) kamalaa, niin ainutlaatuista. Nyt ystävät levätkää rauhassa, onneks se on vaan kerran vuodessa (ja ens vuonna oon mukana)!

Vaikka haalarit ja lakit maisemista puuttuikin, ei Berliininkään vappuriehat kauas kakkoseksi jää. Me päätettiin suunnata vapun must-see kohteeseen Kreuzbergiin, missä kadut on suljettu autoilta ja tilaa tehty lavoille, katuravintoloille, ja mikä parasta niistä nauttiville tuhansille ja taas tuhansille kirjaville juhlijoille. Ehdoton hotspot on Kottbusser Tor, minkä kautta pääsee sisään Oranienstrasselle, jolla suurimmat kestit 1. toukokuuta vietetään!

Meillä meni vähän suunnitelmat uusiksi kun vapun juhlimisporukka makasi kotona toipuen edellisen illan riennoista, mutta me kuitenkin Eleonoran kanssa kerättiin luumme niin, että käytiin katsastamassa nuo Kreuzbergin villit meiningit. Se ihmismäärä oli ihan käsittämätön, ja varmana ton ympärille sais rakennettua melkoisen kestipäivän jos heti aamupäivällä rantautuis alueelle ison porukan voimin. Meidän ilta ei kuitenkaan venynyt sen pidemmälle, vaan tehtiin tilaa innokkaimmille ja siirryttiin kerrankin sivistyneesti alta pois. 

Ei siis ihan niin hurja vappu kun suunnitelmissa oli, mutta joskus näinkin! 

Vielä erikoismaininta ukkelille joka otti tikapuilta valokuvia 50 sentin maksua vastaan. Tuettiin tätä yritteliäisyyttä itsekin ja plakkariin jäi päivän paras kuva. Tätä lisää Suomeenkin!

No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS