10 March 2014

SMILE

Klubilta saatuun leimaan tiivistyy hyvin koko viikonlopun fiilikset. Kolme päivää kului taas aika perinteisellä kaavalla, jonka muuttujista kuitenkin aina syntyy omanlaisensa hyvä soppa! 

Eilen siis suunnaksi otettiin etkot Adrin luona ja siitä sitten porukalla yöhön. Pientä lisäjännitystä tuo aina osallistujien määrä ja temperamentti, Berliinin valehtelematta loppumaton klubitarjonta ja se, että yks tykkää teknosta ja toinen vihaa sitä, kolmannella on korkkarit ja neljäs ei varmana halua mihinkään hienostelumestaan. Noh, onneks etäisyydet on täällä niin pitkät että metrossa kerkeää aina hioa strategiaa: mikä lopulta oli täydellistäkin täydellisempi. Löydettiin ihan mieletön klubi, mikä varmana jää mun kestosuosikiksi, Chalet. Sellainen sokkeloinen mysteerinen talo mihin voi mennä eksymään, kaunis puutarha. En malta oottaa kesää, kun kaikilla klubeilla on myös pihatot auki. Shortsit, aurinko, musiikki, apua!

Perinteitä kunnioittaen tanssahdeltiin aamun ei-niin-pikkutunneille asti ja sunnuntai kului kotona chillaillen. Ennen auringonlaskua (huom täällä on melkein kesä, +15) ehdittiin kuitenkin juuri ja juuri brunssihamppareille Kreuzburgeriin, highly recommended! Sunnuntait täällä on ihan omaa luokkaansa. Heräät eikä sulla oo kiire minnekään ja ja voit vaan lähteä ulos löytääksees jotain uutta. Mä näytän varmana ihan riemuidiootilta kun jammailen sekä napit että hymy korvissa ja kamera kaulassa tuolla ihmettelemässä. 

Ainut asia mikä ei hymyilytä on mun pyykkikorista lähtevä katku. Koluttuani kaiken maailman kapakoita harkitsen rakentavani mun klubivaatteille jonkin painesäiliön. 


No comments:

Post a Comment

SITE DESIGN BY RYLEE BLAKE DESIGNS